2777
2789
عنوان

با مرد مودی

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 18 پست
اره خردادیه رفیقاش خانواده شم شاکین ازین اخلاقش من ازین زورم میاد گاهی جوری رفتار می‌کنه انگار از من ...

شوهر منم خردادیه.

اینا کلا همینن.

از من بارها گفته برو و خواستم برم باز جلومو گرفته . فک کن امروز تا طلاق پیش رفتیم گفتیم فردا جداشیم برا عصرش اومد گفت غلط کردم و هزار التماس که ببخشمش.😐

اره خردادیه رفیقاش خانواده شم شاکین ازین اخلاقش من ازین زورم میاد گاهی جوری رفتار می‌کنه انگار از من ...

شوهر منم خردادیه.

اینا کلا همینن.

از من بارها گفته برو و خواستم برم باز جلومو گرفته . فک کن امروز تا طلاق پیش رفتیم گفتیم فردا جداشیم برا عصرش اومد گفت غلط کردم و هزار التماس که ببخشمش.😐

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شوهر منم خردادیه.اینا کلا همینن.از من بارها گفته برو و خواستم برم باز جلومو گرفته . فک کن امروز تا ط ...

ببین ی اخلاقای دیگم داره مثلا غذا سفارش میده بد موقع میگم الان چ وقتشه کی گشنشه گوش نمی‌ده بعد ک میارن نمیخوره میگم باید بخوری یه کم میخوره اندازه خوراک بچه دو ساله بعد دیگه سمتش نمیره یا لباس میخره نمیپوشه میگه دیگه همون موقع خوشم اومد الان نمیخام شوهر توام اینجوریه ؟

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

ببین ی اخلاقای دیگم داره مثلا غذا سفارش میده بد موقع میگم الان چ وقتشه کی گشنشه گوش نمی‌ده بعد ک میا ...

نه شوهر من خوراک ۶ نفره داره  هر چی هر موقع باشه میخوره فک کن شب عروسی تو تالار ۳ پرس غذا خورد😂

لباسم نه کم میخره البته پول نداریم زیاد بخره‌ اما خب هموتارو هم مدام میپوشه.

اما چندتا پیراهن داره نو نو بهش میگم بپوش حیفه میگه نه یجوریه میگم خب چرا گرفتیش میگه نمیدونم اون موقع قشنگ بود😐

بیشتر این مودی بودن رو اخلاقشه مثلا چند روز خوبیما یدفه به یچیز مسخره گیر میده و دعوا داریم و تا مرز طلاق میریم 

یدفه خوب میشه و کلی عذر خواهی میکنه.

خیلی اذیت میشم اما خب چه کنم‌.