2777
2789
عنوان

با مرد مودی

306 بازدید | 18 پست

چ رفتاری می‌کنید؟ چند روز خوب باشه عالی از همه لحاظ بعد یهو بزور جوابتونو بده در جواب بگه من عوض نشدم فقط توجیه بیاره 

شایددوباره ببینمت ولی نه دیگه ۲۰سالمه,نه دیگه با دیدنت چشام برق میزنه....😔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ک نمیتونم کنار بیام ی خواستگار دارم فامیلمونه میشناسمش ب شدت مودیه ی دفعه ب کل فامیل میگه عاشق منه ی دفعه میگه ن مثل خواهرمه هرچیم ردش میکنم  باز میاد کل اخلاقاش همینطوریه 

فقط 29 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر برای روز کنکورِ😍

باید بی محلی کرد احساس شاخ بودن میکنن

من بندرت پیش میاد غرور خودمو زیر پا بذارم تو فکر میرم ک چی شده من چیکار کردم اخه هیچی نشده حرف میزنم ک اگه مشکلیه بگو  توجیه میاره ک برام قابل قبول نیس یا دیگع اصلا حرف نمیزنه من نمیخام اذیتش کنم قدرمو نمیدونه 

من ک نمیتونم کنار بیام ی خواستگار دارم فامیلمونه میشناسمش ب شدت مودیه ی دفعه ب کل فامیل میگه عاشق من ...

چرا اخه من ک نمیفهمم ریشه این رفتار چیه

اهمیت نده‌ شوهر منم مودیه واقعا اذیت میشم اما یعی میکنم تو مود بدش چیزی نگم.

اگه بگی بدتر میکنه؟ دیگه نمی‌دونم چیکار کنم اطرافیانش هم بارها گفتن مودیه اصلا ذاتش اینه

اگه بگی بدتر میکنه؟ دیگه نمی‌دونم چیکار کنم اطرافیانش هم بارها گفتن مودیه اصلا ذاتش اینه

اره . من جواب میدم نمیتونم جوابشو ندم دعوامون اوج میگیره. کلی بحثثث بعدش مودش خوب میشه میاد عذر خواهی و از دل دراوردن.

اگر میتونی سکوت کن و اون تایم چیزی نگو تا کش پیدا نکنه. سخته کنترل کردنشون.

متولد خرداد نیس همسرت؟!

از منم همه خاتوادش میگن همینه اخلاقش توواهمیت نده بهرحرفاش .

من براش آهنگ دو رنگی رو‌میخونم

فقط 19 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
متولد خرداد نیس همسرت؟!از منم همه خاتوادش میگن همینه اخلاقش توواهمیت نده بهرحرفاش .

اره خردادیه رفیقاش خانواده شم شاکین ازین اخلاقش من ازین زورم میاد گاهی جوری رفتار می‌کنه انگار از من بدش میاد خودش انقد اصرار التماس کرد ک قبولش کردم میخام بهش بگم اینجوری میخاستی خوشبختم کنی میترسم بگه جمع کن برو اون موقع منم نمیتونم غرورمو بذارم زیر پا بمونم مجبورم برم