مردای بی مغزی که هرکاری میکنن خودشون بعد سینه جلو میدن و میگن گذشته خودت که هیچ گذشته مادرتم برام مهمه او کاش میتونستم تو اسید حل کنم بدون اینکه گناه یا جرم باشه
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فک کنم قبل انقراض مردها، بهتره اول چندتا از مشکلات واقعیمون رو انقراض کنیم😅
مثلا؟؟؟
تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊
خوبه، ولی برابری باید با توجه تفاوتهای زن و مرد لحاظ بشه.
خوبه ک ب عنوان یک شخص بالغ دیدگاه گسترده و سالمی دارید و زن ستیز نیستید، این بهترین کاریه ک میتونید برای داشتن جامعه بهتر انجام بدید
متاسفانه دلیلش اینه ک جووونا تا قبل ازدواج خونه پدرو مادرشون هستن و یجور وابستگی شدید بینشون ایجاد میشه بر عکس بقیه کشورها جووون ۱۸سالش شد کلا مستقل میشه
حسادت های مردانه نسبت به زن ها و سوختن ماتحتشون از موفقیت همسرشون خودشون هر گهی رو در گذشته خوردن و دلشون دختر باکره برا ازدواج میخواد فکرم میکنن دخترا براشون ر.دن با قد کوتاهو فیس مزخرف و بوی عرق به همین خیال باشن😂