2777
2789
آره این چیزایی ک اینجا میبینم حقیقتا توی دور بریام نمیبینم یا شایدم حس و بروز نمیدن

هیچ زنی نمیاد از هرزگی شوهرش تو فامیل بگه ! حفظ آبرو میکنن ! و اکثرا هم از لحاظ مالی چون وابسته مرد هستن . میگن بدتر میشه و مرده میره ! نمیگن . در کل زنا خیلی تحمل میکنن اکثرا .. برا همین مرد مطلقه رو اصلا قبول ندارم . مرد اگه خوب باشه زن رو بکشی ازش جدا نمیشه . حتی با خیانت و کتکم بعضیا میسازن و دم نمیزنن . مگه اینکه زن خراب و هرزه باشه ک خب خداروشکر زن متاهل خراب کمتر داریم

هیچ زنی نمیاد از هرزگی شوهرش تو فامیل بگه ! حفظ آبرو میکنن ! و اکثرا هم از لحاظ مالی چون وابسته مرد ...

نه الان بیشتر خانما با کوچکترین حرف و خیانت ی روزم نمیمونن توی زندگی و جدا میشن

ولی اره اونایی ک ضعیف هستن و میترسن مستقل بشن با خیانت و کتک میسازن ک کار اشتباهیه

یا بعضیا مثلا چون شوهرش پولداره همه جوره کتک و خیانت ب جون میخره چون براش خرج میشه

کلا نسل جدیدتر اصلا از حق و حقوقش کوتاه نمیاد از دهه ۸۰ب بعد

بعد ی چیزی ک هس دارم با چشای خودم میبینم متاهلا بیشتر توی رابطه هستن تا مجردا

مردا بیشتر ولی الان خانما هم کم نیستن دیگه دارم میبینم توی جامعه

رفیقم توی دادگستری قسمت اجرای احکام هس میگه ی چیزایی دارم میبینم ک افسردگی گرفتم داغون شدم

و اینو کاملا قبول دارم ریشه بیشتر این مشکلات زندگی مردها هستن اونم بر میگرده ب گذشتمون ک اینجوری تربیت شدیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نه الان بیشتر خانما با کوچکترین حرف و خیانت ی روزم نمیمونن توی زندگی و جدا میشنولی اره اونایی ک ضعیف ...

اینکه ک میگی بیشترشون میرن خم درست نیس ! اکثر زنای ایرانی مستقل نیستن . دختر دهه ۸۰ هم وقتی پول و کار نداره چیکار کنه ؟ کجا بره ؟ چه حقی میگیره ؟! مهریه ؟! اینم واقعا ظلم بود به مردا ! خوبه زندان رو برداشتن و زیاد سخت نمیگیرن ! اینم ک زن متاهل خراب زیاد شده رو آره قبول دارم ولی بتزم مرداش بیشترن ! و اینم ک زن متاهل بخاطر رفتار بد یا هر چی شورش بره پی هرزگی .. هیچ دلیلی براش قابل قبول نیس

اینکه ک میگی بیشترشون میرن خم درست نیس ! اکثر زنای ایرانی مستقل نیستن . دختر دهه ۸۰ هم وقتی پول و کا ...

چرا فک میکنی کار نیس باور کن کسی ک بخاد مستقل بشه و دل ب کار بده میتونه از پس خودش بر بیاد

بهتره از اینه ک بخاد عمرشو هدر بده ک اینجوری زیر دست ی نفر بهش ظلم بشه و هیچ محبتی بهش نشه و کلا عمرش با استرس بگذره

بعدم این قضیه مهریه کلا چیز عجیبی هست من بخام کلی بهش نگاه کنم بنظرم بیشتر ب نفع زن هس تا مرد نه اینکه مرد هستم دارم این نظر میدم

نمونش زن اگه خیانت کنه و درخواست طلاق بده مرد باید مهریه دختر بده

و اگه مرد خیانت کنه دختر راحت میتونه جدا بشه و مهریش بگیره بدون هیچ منطقی کلا قوانین ما عجیب غریب هستن

من خودم ب شخصه مهریه قبول ندارم ولی چیزیه ک باب شده توی جامعه ما خودم ب شخصه فک میکنم وقتی اسممهریه میاد مرد فک میکنه داره زنشو میخره

میتونه همه چی برابر تقسیم بشه بین مردو زن اموال گرفته تا حقوق اجتماعی ولی خب بازم اینجا زن کوچک میشمارن و هیچ قانونی نیس

چرا فک میکنی کار نیس باور کن کسی ک بخاد مستقل بشه و دل ب کار بده میتونه از پس خودش بر بیاد بهتره از ...

الان شیش ساعت فلسفه بافتی ک مگه کار نیس ! مگه کجا گفتم کار نیس ؟! مستقل نیس با کار نیس کلا متفاوته ! اینکه در هر صورت مهریه به زن تعلق میگیره درست . ولی اینکه با خیانت مرد براحتی به زنه طلاق و مهریه میدن ازین خبرا نیس ! اینم ک همه چی تقسیم بشه بین زن و مرد . این برا خارجیاس ک هر دو شاغان و پولشون تو خونه مصرف میشه . اونام اموالی ک بعد ازدواج بدست اوردن نصف میشه . اینجا ک زنه اموالی ک مرد از بچگی هم کار کرده سر مهریه میگیره ازش . ینی از پول دیه زن چند برابرش مهریه هس ! و واقعا درست نیس بنظرم . خدا نیاره ک گیر یه زن سلیطه هم بیفته مرده . واااای😑

الان شیش ساعت فلسفه بافتی ک مگه کار نیس ! مگه کجا گفتم کار نیس ؟! مستقل نیس با کار نیس کلا متفاوته ! ...

من یکی از رفیقام خانمش بهش خیانت کرد بعد خیانتش جوری بود ک خیلی افتضاح بود ک بخام بگم ی جوری ک با مامور اومدن بالا سرش یعنی همسر اون اقا پیگیر شوهرش بوده و مچ شوهرش گرفته

بعد این رفیق ما از خدا بی خبر میگن بیا کلانتری

ک میفهمه قضیه چی بوده

بعد اون زنه ک پیگیر بوده و شوهرش دیده راحت طلاق گرفته قانونی و حقو حقوقشم گرفته

بعد خانم این رفیقم گفته تا موقعی ک مهریه م ندی خبری از جدایی نیس یا بیخیال این خیانتم شو و برگردیم سر زندگی یا اینکه مهریم بده

خلاصه اخرش مجبور شد مهریه رو بده و شرش خلاص بشه

پس کلا هیچ قانونی توی مملکت ما بجا نیست

و اینکه در حق خانما بیشتر ظلم میشه شکی ندارم

من یکی از رفیقام خانمش بهش خیانت کرد بعد خیانتش جوری بود ک خیلی افتضاح بود ک بخام بگم ی جوری ک با ما ...

خواهشا هر چی میشنوید باور نکنید ! با مامور رفتن رو سرشون در حال خیانت جنسی .. اونوقت زنه تبرئه شد؟! معلومه دروغه !! اون زن حکمش اعدامه ! اطلاعاتتون ببربد بالا . مهریه بله . در صورت خیانتم تعلق میگیره . حتی بعد مرگشم به خانوادش .

خواهشا هر چی میشنوید باور نکنید ! با مامور رفتن رو سرشون در حال خیانت جنسی .. اونوقت زنه تبرئه شد؟! ...

چیزی نبوده ک شنیده باشم رفیق چند سالم بوده، رفته خود کلانتری و اونجا میگه خاستم صورت جلسه بخونم گفتن ممکنه عصبی بشی نزاشتن صورت جلسه بخونه اون لحظه اینم بخاطر آبروش زنش برداشته اورده خونه مادر زنش بعد اونم همش درگیر دادگاه بود ولی هیچ حکمی ب زنش ندادن قشنگ دو سال درگیر دادگاه بود بعد مهریه توافق کرد باهاش و اونم رفت پی زندگیش ولی دختره تمام حق و حقوقش گرفت

درسته حکم خیانتش بود ولی دادگاه بهش گفته بود هر طور شده باید مهریه باهاش توافق کنی بدون رضایت زن نمیشه جدا بشی

اعدام چیه، زندانش هم نکردن فقط اون چند ساعت بازداشت

دیگه اونم نفهمید تون لحظه ک زن اون آقا با مامور رفته بالاسرشون نشسته بودن یا چی ولی خب خلاصه اینکه داخل ی خونه مجردی بودن

اینکه زنو کتک میزنن

خیلی بدم میاد

و اینکه بعضیا اعتقاد دارن زن جنس دست دومه

اینا بنظرم مرد نیستن، حتی انسانم نیستن💔

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا