جمعه رفته بودم خونه خالم بعد مدت ها همه ادایی شده بودن خودشونو میگرفتن و اصلا انگار یه آدمای دیگه ای شده بودن باهاشون که حرف میزدم صداشون رو یه طور باکلاس طوری میکردن یه جور نگاه از بالا به پایین داشتن درحالیکه مدرک شون دیپلم و مدرک من دکترای عمومیه😄 فامیلای شما هم اینطوری شدن؟ البته بیشتر خانوما اینطورین
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
اقوام پدری من از همون اول اینجوری بودن بعد به افراد با تحصیلات و ثروت پایینتر از خودشون هم احترام نمیذارن خداروشکر از ۱۸ سالگی باهاشون قطع ارتباط کردم
والا تو فامیل همین همینه .. یکی از زن عموهام دخترش کوچیکش دولتی حسابداری قبول شد اما زمانی که دخترش کنکوری بود همش میگفت دخترم فلان میکنه یا بهمان میکنه ... همش درس میخونه ... خب بخونه انگار بقیه دختر ندارن...حتی یادمه میگفت دخترم فرهنگیان قبول شده 😂اما دخترش موند و سال بعدش دولتی حسابداری آورد ...
همیشه پول خرد صدا داره اسکناس بی صداس تا بوده همین بوده خواهر
اخه همش هم این نیست یه طوری بی محلی میکنن با خودت میگی نکنه من مشکلی دارم یا رفتارم مشکل داره البته اینم بگم به ظاهر خیلی اهمیت میدن منم چون ادم مذهبی هستم ارایش غلیظ نمیکنم یا لباسام پوشیده ست به دوستانی که متفاوت لباس میپوشن توهین نمیکنم ولی با من و مامانم که جفت محجبه هستیم یه جوری رفتار میکنن انگار از مد عقبیم درحالیکه واقعا من به پوششم اهمیت میدم