2777
2789
عنوان

آیا فامیلای شما هم ادایی شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 734 بازدید | 54 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من پدر و مادرم جفت دکترا دارن مادرم استاد مطرح دانشگاه ازاده برادرم پزشک خودمم همینطور ولی خدا ...

عزیزم همین که انقدر عنوان میکنید نشون میده خودتونم چندان فروتن نیستید 

در کل بهتره زیاد نسبت به آدما نقد نداشته باشید چه به حق چه به ناحق 

زیاد مردمو قضاوت نکنید اول از همه بخاطر آرامش خودتون 

والا تو فامیل همین همینه .. یکی از زن عموهام دخترش کوچیکش دولتی حسابداری قبول شد اما زمانی که دخترش کنکوری بود همش می‌گفت دخترم فلان می‌کنه یا بهمان می‌کنه ... همش درس میخونه ... خب بخونه انگار بقیه دختر ندارن...حتی یادمه می‌گفت دخترم فرهنگیان قبول شده 😂اما دخترش موند و سال بعدش دولتی حسابداری آورد ... 

همیشه پول خرد صدا داره اسکناس بی صداس تا بوده همین بوده خواهر

اخه همش هم این نیست  یه طوری بی محلی میکنن با خودت میگی نکنه من مشکلی دارم یا رفتارم مشکل داره   البته اینم بگم به ظاهر خیلی اهمیت میدن  منم  چون ادم مذهبی هستم ارایش غلیظ نمیکنم یا لباسام پوشیده ست   به دوستانی که متفاوت لباس میپوشن توهین نمیکنم ولی با من و مامانم که جفت محجبه هستیم یه جوری رفتار میکنن انگار از مد عقبیم  درحالیکه واقعا من به پوششم اهمیت میدم

عزیزم همین که انقدر عنوان میکنید نشون میده خودتونم چندان فروتن نیستید در کل بهتره زیاد نسبت به آدما ...

من اگه نمیگفتم شما متوجه جایگاه تخصیلی و اجتماعی ما میشدید؟  نمیتونم بپذیرم که این خلاف فروتنیه 

موضوع اصلا قضاوت نیست  موضوع اینه که خیلی ناراحتم که روابط مون بخاطر این رفتارهای مغرورانه شون دیگه مثل غریبه ها شده  

اخه همش هم این نیست یه طوری بی محلی میکنن با خودت میگی نکنه من مشکلی دارم یا رفتارم مشکل داره الب ...

همین بمونید به رفتار های بقیه اهمیت ندید 

آدم های مذهبی بخاطر پوششون انرژی مثبت تری دارند 

عقب مونده نمیشی با پوشش