2777
2789
عنوان

روز جهانی مرد

241 بازدید | 19 پست

خانما یا دختر خانمای گل، روز جهانی مرد رو به پارتنر هاتون یا همسرتون تبریک گفتین؟ میخوام بدونم الان معمولأ چطوریه؟ تبریک میگین و کادو میدین یا نه همون تولد حضرت علی رو روز مرد میدونین؟

من نگفتم

ریپلای نزن اگر استارتر نیستی✋️اگرم ریپلای زدی مخالف نظرم حرفی نزن😒 هزارمین کاربری من هست نمیخوام تعلیق شم⛔️پس اگر جایی نظر دادم و یا تاپیکی زدم که باهاش مخالف بودی،لطفا ریپلای نکنید😶✋️کراتین کارم هستم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

من بهش تبریک گفتم امروزم تولد دوسالگی دخترم بود🌸💗💖کلا روز قشنگی بود ولی فقط دخترم کادو گرفت✨💖

ی لبخند از همسرم و یه بغل از دخترام کافیه من خوشبخت ترین آدم دنیا باشم🥺❤️

هیچ کدوم رو تبریک نمیگم و کادو هم نمیدمایشونم همینطور جنسیت که دست ما نبوده

میدونین من بخوام بگم هم روز مرد در ایران ینی تولد حضرت علی رو ملاک میدونم، نه امروز رو، شما تو اطرافیان تون هم ندیدین امروز رو که روز جهانی مرد بوده، تبریک بگن به طرف مقابلشون؟

میدونین من بخوام بگم هم روز مرد در ایران ینی تولد حضرت علی رو ملاک میدونم، نه امروز رو، شما تو اطراف ...

امروز هم تبریک دیدم هم هدیه هم خودمون توی شرکت به پرسنل شیرینی دادیم

من بهش تبریک گفتم امروزم تولد دوسالگی دخترم بود🌸💗💖کلا روز قشنگی بود ولی فقط دخترم کادو گرفت✨💖

عزیز دلم تولد قشنگ دخترت پر تکرار و مبارک باشه 💚

پس به آقای همسر کادو ندادی؟

بعضی از دوستام کادو گرفتن وتبریک گفتن ولی من نه؛روز مرد تولد امام علی دیگه این چیزا چیه

لطفا یه صلوات واسه این که همینجوری خدا دستمون رو بگیره وهوامونو داشته باشه مهمونم کنین،انرژی میگیرم ممنون🙏
عزیز دلم تولد قشنگ دخترت پر تکرار و مبارک باشه 💚پس به آقای همسر کادو ندادی؟

مرسی💎

نه کادو ندادم خودم کادو ام

روز مرد که مصادف با میلاد امام علی هست کادو میدم.

ی لبخند از همسرم و یه بغل از دخترام کافیه من خوشبخت ترین آدم دنیا باشم🥺❤️