2777
2789
عنوان

جهیزیه نویسی یا سیاهه جهیزیه کیا رسمشو دارن⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 48 پست
اره رسم هست موقع جهاز برون باید بدی امضاکنه شوهرت

فکر میکردم فقط ما اینطوری هستیم🤣

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

مادر شوهرم کلا اخلاقش همینه واسه دختر خودش همه چیو میپسنده ولی واسه من نه

پس بهش گوش نکن حرف مادرت گوش کن

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم حتما این کارو بکن...اگه خدای نکرده طلاق گرفتین آقا ادعا میکنه وسایلو اون خریده

تمام اتفاقات و حوادث که برشما وارد می شود خیر است... خداوند صلاح بندگانشان را بهتر از خودشان میداند،و هیچ اشتباهی در آفرینش خداوند روی نداده است...پس بیهوده از بخت و اقبال خود شکایت نکرده و ناراضی نباش.

خانواده ی من رسم داشتن ولی چون از رسم رسوم خوشم نمیومد انجام ندادم‌.

بعدا پشیمون نشدین که؟

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

در ضمن فاکتور مگه ندارید همونا رو نگه دارید

نه واسه خیلیاشو نداریم مثلا فاکتور لوازم برقیارو داریم چون همشو از یه فروشگاه برداشتیم یا مال سرویس چوب و چینی و اینا رو داریم

بعدا پشیمون نشدین که؟

نه اصلا .من وسایل برام مهم نیس اگه یه  زندگی بهم بخوره چند تیکه وسایل به چه دردی میخورن بعدش،اکه اون اتفاق بیفته  اون شخص و اون وسایل باید کلا فراموش بشن

وخدایی که در این نزدیکیست

نه اصلا .من وسایل برام مهم نیس اگه یه زنگی بهم بخوره چند تیکه وسایل به چه دردی میخورن بعدش،اکه اون ...

دقیقا درسته منم خیلی بدم میاد بنویسم ولی مامانم ولکنم نیس