2777
2789
عنوان

جهیزیه نویسی یا سیاهه جهیزیه کیا رسمشو دارن⁉️⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 292 بازدید | 48 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جهازش کم بود فلان بود

درسته. من از شوهرم راضی و مطمئنم ولی از مادرشوهرم نه...‌ به ادم سالم بهتان میزنه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

جهیزیه رو شما میخرید و میبرید رسم شماس باید بنویسی مادرشوهرت میداد ده تا ده تا امضا میگرفتبا کمال خو ...

چشم عزیزم😘

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

جهیزیه کامل باشمابوده؟؟

همه جهاز باماس

اینجا رسمه به عروس شیر بها هم میدن که بجاش  وسایل بزرگ جهاز مثل یخچال تلویزیون فرش لباسشویی و گاز خریدن. ینی همینا هم نوشته میشه رو جهازم

خدا رو شکر ما یه همچین رسم زشتی نداریم و خانواده همسرم هم نداشتن ، چند سال پیش سر همین قضیه یه زوج جوان یه هفته مونده بود به عروسی سر همین کار نادرست از هم جدا شدن ، خانواده داماد خیلی بهشون برخورده بود 

بنویس حرف مادرشوهرتم برات مهم نباشه ما هم رسم داریم اتفاقا علاوه بر همسر دونفر هم به عنوان شاهد سیاه ...

ممنون🙂❤️اینجا تو فامیل ما همه مینویسن مامانم میگه تو همیشه ادعای روشنفکری درمیاری به حرفم گوش نمیدی🤣🤣🤣

به حرف بزرگتر گوش کن همسرت همشهری خودت نیست که این رسم و ندارن؟

نه عزیزم همشهریمه. مادرشوهرم  اصالتا اهل این شهر نیس میگه که تو طایفه ما نمینویسن😅