2777
2789

فک کنم فقط منم که واسم مهم نیس

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

واسه من مهمه که پرسپولیس نبره شوهرم غصه میخوره واسه قلبش خوب نیست

جدی این حجم عشق به فوتبالو هیچ وقت درک نکردم😂

آنان که به زندگی دیگران نور می بخشند خود روزی خورشید خواهند شد ... 💛 

نه اومدم مراسم استغاثه به امام زمان

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اووو فوتبال یادم رفته

نویسنده، رمانویس✨📒یک عدد عاشق ایتالیا🇮🇹، کتابخونه📚، مت گالا و مد🇺🇸🫀،  ﴿حتی زیباترین لبخند ها رو هم عاجز ترین دلها دارند، اینو مرلین مونرو ثابت کرد❤️‍🩹،  تیکه ای از کتابم﴾      

من همیشه هستممم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

من از فوتبال خوشم نمیاد

هم نظریم با هم 🙂

زندگی شاید همینه کنار اومدن با چیزی که نمی‌تونیم تغییرش بدیم،دوست داشتن چیزی که همین حالا وجود داره،و ساختن چیزی که هنوز نیومده...🌿

اووو فوتبال یادم رفته

خدا خیرم بده پس تاپیک زدم 🤣🤣

منی که سرکارم نمیتونم ببینم هر چند که فوتبال دیگه اهمیتی نداره

بیخیال نتیجه هرچی شد

برای من به شخصه فوتبال ایران هیچ جذابیتی نداره.

دقیقا... فوتبال های خارجی خیلی هیجان زیادی داره

دقیقا... فوتبال های خارجی خیلی هیجان زیادی داره

بله دقیقا.

همیشه به خودم میگم اگر پولی که بابت فوتبالیست های ایران خرج میشه اختصاص بدن به ورزش های دیگه ، فکر کنم تو اکثر رشته های ورزشی بهترین بشیم.