2777
2789
عنوان

خرج ماشین

66 بازدید | 9 پست

سلام میدونین خرج حدودی ماشین چقدر میشه ؟ 300-400 تومن پول دارم دارم فکر میکنم تیبا دو بخرم اگه نظری راجب اینم دارین بگین ( بعد اینکه دانشجو ام در امدم ماهی هشت تومنه :( )

توی دیوار شهرتون بگرد عیار دستت میاد 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منظورم اینه که بعد از خرید ماهیانه چه خرجایی داره میترسم از پسش بر نیام

خب اون بستگی ب استفاده ازش داره ی رفت و آمد معمولی خرجتون زیاد نمیشه ی تعویض روغن و این چیزاس ولی خب حتما قبل خرید تعمیرکار نشون بدید موتوری مشکل نداشته باشه زیر و بندش پوسیدگی نداشته باشه کلان با کسی برید که سر دربیاره از ماشین خودتون تنها نباشید

منظورم اینه که بعد از خرید ماهیانه چه خرجایی داره میترسم از پسش بر نیام

هر شش ماه تعویض روغن و یه ضد یخ هست اونم دیر به دیر هر سه چهار ماه یبارم باد لاستیک رو میبری تنظیم و خرج بنزین که اونم چیزی نمیشه بعد اون هر چی خراب باشه دیگه اوناییکه گفتم خرج ثابت هست 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
خب اون بستگی ب استفاده ازش داره ی رفت و آمد معمولی خرجتون زیاد نمیشه ی تعویض روغن و این چیزاس ولی خب ...

بنظرتون ماشین که یکم رنگ داره بگیرم اوکیه ؟ اخه تازه گواهینامه گرفتم میترسم بزنم به جایی

بنظرتون ماشین که یکم رنگ داره بگیرم اوکیه ؟ اخه تازه گواهینامه گرفتم میترسم بزنم به جایی

پدر داداش کسی ماشین نداره که راه بیوفتید ترسی نداره فقط عجله نکنید رنگی بودن ماشینم جاش خیلی مهمه که کجاش رنگ شده ممکنه اون ضربه باید شکستگی شاسی ماشین شده باشه 

بازم میگم تنهایی نرید واسه خرید دیدم خانومای که سرشون کلاه رفته