2777
2789
عنوان

بچها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 416 بازدید | 65 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره دقیقا ولی بیشتر از این فکر نمیکنم بتونم بپیچونمش

دعوتم کردن ولی خب وقتی میرم خونشون میریم خونه خودش طبقه بالا مامانش اینا چون یکم جلو مامانش اینا راحت نیستم وقتی میبینم شوهرم خیلی راحته یکم من سختمه

اوووو خواهر شوهر من عاشق بچه از خداشه من حامله بشم

خب اون که قرار نیست پدرش دربیاد تو از الان حامله بشی میدونی کامل میری به فنا اینقدر که زایمان و بچه داری تا ده سال پدرت درمیاره لاقل چند سال اول مراعات کنید لاقل کاندوم بزارین یا ای یو بزار نزار چند سال اول بچه دار شی 

دوست پسرم نیست بتونم نرم پیشش شوهرمه بعد از طرفی خونش جداست هر شب مسته ولی یه چیزی هم بگم حتا اگه مست هم نباشه میخاد ازم مست می‌کنه که بیشتر بشه تایمش و منم نمیتونم کنترلش کنم

ینی دیگه هرچی نامزدت گفت باید بگی چشم چرا؟چون میره نیازشو حای دیگه برطرف میکنه.حق نداره باید صبر کنه بکو اینقدر مشروب نخور که مغزت بپره

فردا پس فردا رابطه کامل برقرار میکنید خیلی براش جیزی نیست میگه بیا یه نفر دیگه هم وارد رابطمون کنیم بشه سه نفره اونم میگی چشم؟

که شاید رفت یه جا دیگه نیازشو فلان کرد؟اصلا بی منطقه 

خب اون که قرار نیست پدرش دربیاد تو از الان حامله بشی میدونی کامل میری به فنا اینقدر که زایمان و بچه ...

من خودم بچه دوسدارم نه یه اندازه شوهرم ولی خب نمیخام بچه بیاد تو دست و پام دوسدارم راحت باشم آزاد باشم با شوهرم و حوصله دردسر ندارم ولی شوهرم میگه من همون روز اول حاملت میکنم منم بهش نگفتم چون می‌دونم نمیزار جلوگیری کنم ولی مجبورم بدون اینکه بهش بگم قرص بخورم 

ینی دیگه هرچی نامزدت گفت باید بگی چشم چرا؟چون میره نیازشو حای دیگه برطرف میکنه.حق نداره باید صبر کنه ...

حرفت کاملاً منطقیه خواهر خودمم دوسندارم قبول کنم چون نمیخام زیر دست و پا افتاده باشم یا تقی به توقی خورد بگه تو همونی که سریع وا دادی از خدات بود یا شکاک و بدبین بشه که باید کلا آدم شلیم