2789
عنوان

بچها بیاین

401 بازدید | 65 پست

بچها من ازدواج کردم یعنی در شرفش بودم الان عقدم شوهرم خیلی مست می‌کنه ازم رابطه میخاد تو دوران عقد درسته محرمیم ولی خب من میگم ازدواج کنیم بعد میگه تو مال منی که دیگه زنمی باید حتماً جشن بگیریم 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بنظرم بد ترین کار رابطه داشت تو عقده

شاید یهو بهم خورد

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

چرا ؟ شبا همش مسته ازم میخواد ببخشید راحت میگم لب و بغل که نمیتونم نزارم که میترسم بره جای دیگه نیاز ...

خب ایرادی نداره دیگه عقد که ایرادی نداره فقط حاملگیش ترسناکه چطور میخای جلوگیری کنی که حامله نشی وگرنه دردسرها + با بوی دهنش مشکلی نداره برا لب 😂🤦

چرا ؟ شبا همش مسته ازم میخواد ببخشید راحت میگم لب و بغل که نمیتونم نزارم که میترسم بره جای دیگه نیاز ...

خب ببین دوران نامزدی و عقد دوران شناخته ینی طرفو فقط برای شناختن میری باهاش اما شرعیه 

مردا هم یجوری هستن اگه اون توقعی که ازت داره موقع رابطه حس نکنه دیگه خیلی راحت میتونه ولت کنه بعضی از مردا وقتی س ک س کاملو انجام میدن دیگه فرق میکنن 

خود دانی ولی بنظرم اشتباهه

کارهای دیگه انجام بدید ولی اصل کاری خیر

خب ببین دوران نامزدی و عقد دوران شناخته ینی طرفو فقط برای شناختن میری باهاش اما شرعیه مردا هم یجوری ...

شوهر من خیلی هورنیه وقتی میاد سمتم برا میک لاو یه حرکتی میزنه که پایانش به رابطه ختم بشه تا الان نزاشتم بهونه آوردم پیچوندم ولی میخاد ازم