2821
2789
عنوان

بچها بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 65 پست
شوهر من خیلی هورنیه وقتی میاد سمتم برا میک لاو یه حرکتی میزنه که پایانش به رابطه ختم بشه تا الان نزا ...

بهش اعتماد داری که اگه انجام بدید تغییر نمیکنه؟

چرا همش مست میکنه خیلی اشتباهه بگو کمترش کن

چه مدته دیگه عروسیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با مشکل مشروب خوردنش اوکی ای؟

اره چون بیشتر محبت می‌کنه بهم بیشتر قربون صدقم میره توجهش فقط بمنه و می‌دونم مسته میاد سمت خودم با اینکه هزاران بار پیچوندمش برا رابطه ولی همچنان 

اگر با مست شدن همسرت مشکلی نداری وکنار میایی سریع تر ازدواج کن ولی اگه وقتی مست هست فقط میاد جلو ومش ...

نه همیشه که هست سمتم ولی میک لاو وقتی مسته اصلا براش مهم نیست تو جمع میخاد ازم ولی نباشه فقط وقتی تنهاییم ببخشید انقد راحتم

چطور با مست کردن و جلو بقیه لب گرفتن شوهرت کنار اومدی به هیچ وجه این کار نکن صد در صد پشیمون میشی

کنار نیومدم ولی وقتی شوهرمه و حداقل اینکارو هم نزارم بکنه نیازشو جای دیگه برطرف نمیکنع؟

ببخشید چطوری ۴ روز پیش شکست عشقی خوردی. بعد الان عقدم کردی!!!!!!!

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
نه همیشه که هست سمتم ولی میک لاو وقتی مسته اصلا براش مهم نیست تو جمع میخاد ازم ولی نباشه فقط وقتی تن ...

معلومه دیگه آدم وقتی مست میکنه هیچی حالیش نیست جلو جمع هم لخت شه مشکلی نیست

اره بهتره

مثلاً شب خونشون بودم بهش گفتم کامیار من نمیتونم شب کنارت بخوابم نمیتونیم جفتمون خودمونو کنترل کنیم تازه مستم بود اسرار داشت که زنمی میخام الان تجربه کنم باهات و مگه مال من نیستی چرا در میری همش گفتم نه الان تایم مناسبی نیست چون هنوز این رسمو دارن که پارچه خونی بدن

شکست عشقی برا دو سال پیش بود که گفتم دلتنگم

آخه ۴ روز پیش گفتی می‌خوام خودکشی کنم و اینا.‌ سوال پیش اومد چطوری ازدواج کردی و این حرف هارو میزنی!!!

کلا همه چی عجیبه. موفق باشی 

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
آخه ۴ روز پیش گفتی می‌خوام خودکشی کنم و اینا.‌ سوال پیش اومد چطوری ازدواج کردی و این حرف هارو میزنی! ...

در شرف ازدواج بودم الان چند وقتی میشه که عقد کردن تو دوران نامزدی بودم 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز