2777
2789
عنوان

رابطه

155 بازدید | 14 پست

بچه ها ی چیزی ... من بچه بودم متاسفانه ی کتاب توی خونمون بود از سر حماقت و بچگی عاشق شده بودم ی طلسم نوشتم اتیش زدم . نه تو اون ادم و نه بعدیا ک خوشم اومد ، نرسیدم تابحال ... چکنم اگه اثر اونه خنثی یشه ؟ خواهش میکنم بگید پیر شدم از غم . از بچگی و نادانی اینکارو کردم.... 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نماز باطل السحر حضرت زهرابخون، یاهم سرکتاب باز کن اگه دیدی طلسمه برو پیش دعانویسی چیزی باطلش کنه، نمی‌دونم واقعا اعتقاد ندارم به این چیزا, چرا همچین کاری کردی آخه!

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

نماز باطل السحر حضرت زهرابخون، یاهم سرکتاب باز کن اگه دیدی طلسمه برو پیش دعانویسی چیزی باطلش کنه، نم ...

بچههههههه و خررر بودم . باطل سحر فاطمه زهرا بخونم رفع میشه دیگه به امید خدا ؟ 

بچههههههه و خررر بودم . باطل سحر فاطمه زهرا بخونم رفع میشه دیگه به امید خدا ؟

اره خیلی تعریفشو شنیدم، ولی تا چند روز باید پشت سرهم بخونی

میشه برام دعا کنین! همه چی درست بشه مشکلاتم حل بشه!! امضامو دیدین برام صلوات بفرستین♥️

بپرسی پیدا میشهپولشم از چیزهای غیر ضروری مثل چیپس و پفک و لوازم آرایشی پس انداز میشه

نه بابا دعانویسا خیلییی پول میچاپن، با پول چیپس و پفک اسی باید  ۴ سال پول جمع کنه، الان از هر دعا نویسی باطل السحر بخوای بالای ۲۰، ۲۵ میلیون میگیرن، یه فا،ل ساده رو ۱ میلیون میگیرن

هر نوع رابطه ای ، دوستی ، خانوادگی ...

ربطشو به تاپیکت متوجه نشدم

خوب رویانِ جهان رحم ندارد دلشان /باید از جان گذرد هر که شود عاشقان /روز اول که سرشتند ز گِل پیکرشان /سنگی اندر گِلِشان بود، همان شد دلشان (بفهم دیگه!)