2777
2789
عنوان

چطور رژیم بگیرم🚶‍♀️

29 بازدید | 9 پست

۶ماهه دیگه تولدمه میخوام تا اون موقع لاغر کنم و روز تولدم خوش اندام باشم🙂 از فردا میخام رژیم بگیرم از تجربتون بگید لطفا😉🙁

خدایا🦋معذرت میخوام لطفا منو ببخش سپاسگذارم دوستت دارم🍀 خدایا تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میخواهم🌱

رژیم و ورزش همیشه باید باشه تا وزن ایده آل بمونه

روزی یک ساعت پیاده روی متوسط و تند داشته باشی

رقص

دویدن و بالا پایین پریدن داشته باش

سعی کن شبها شام نخوری

از غروب تا فردا ساعت ۱۰ صبح چیزی نخوری؛ همون فستینگ

نخوردن بالای ده دوازده ساعت چربی های ذخیره رو آب میکنه

کربوهیدرات و چربی کمتر مصرف کنی مثل ماکارونی؛ برنج ؛نون؛ شکر؛ شیرینی کم مصرف کنی ؛ اینا چاقی شکمی میارن

گرسنه ات هست دو لیوان آب بخوری سیر میشی

قبل از غذاها دو لیوان آب بخور ؛ جلوی اشتهای کاذب گرفته میشه و زود سیر میشی

هر چی دوست داری رو بخور ؛ ولی کم

اینا باید همیشگی رعایت بشه

اگه یبوست داری برطرف کنی ؛ شکم باید مرتب کار کنه

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از رژیم نقصان کالری به همراه پیاده روی روزانه و ورزش مقاومتی حداقل ۳ روز در هفته استفاده کن سعی کن از قند مصنوعی و روغن های صنعتی کمتر استفاده کنی

نیازی به حذف نون و برنج نیست چون ریزش موی شدید میگیری بجاش سعی کن نون رو کمتر بخوری و برنج بدون روغن بپزی خیلی عالی میشه

سعی کن از هر غذایی که قبلا میخوردی و روزانه میخوری نسخه سالم ترش رو درست کنی با روغن کمتر با بدون روغن این خودش خیلی کمک میکنه تو مسیر رژیم از چت جی پی تی مشاوره بگیر کمکت میکنه به من کمک کرد

خیلی سریع یا عجله ای رفتار نکنه بازه کاهش وزن سالم ماهانه ۳ تا ۴ کیلوعه نه بیشتر کاهش وزن باید جوری باشه که برگشت نداشته باشه پس با حوصله و شیب ملایم عمل کن

به نظرم با شش ماه فرصت اصلاً لازم نیست عجله کنی. من اول میخواستم مونجارو بگیرم، ولی بعد از مشورت با پزشک زیکورپا رو انتخاب کردم چون عملکردش مشابه بود و از نظر هزینه هم برام مناسبتر بود. در کنارش پیادهروی هم میکنم

سلام استارتر

این جا یک موجی راه افتاده دارن توی تاپیک های لاغری تبلیغ فلان آمپول لاغری رو می کنن.

بهترین راه همون رژیم و رفتن پیش متخصص تغذیه هست.

مثلا الان همین صفحه ۱، سه تا کاربر اومدن تبلیغ کردن چه مستقیم چه غیرمستقیم.

تبلیغ های این جا رو هم باور نکنین.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.