2789
عنوان

دردسر

39 بازدید | 8 پست

دوستان من با مادرشوهرم یا زندگی می‌کنیم ما طبقه بالایی مادرشوهرم اینا پایینن من مادرشوهرم اینا آنلاین شاپ لوازم شوینده و غیره دارن یدونه برادرشوهر دارم که کلاس هشتمه همسر منم امروز شیفت بعدازظهر داشت مادرشوهرم اینا رفته بودن یک پست تحویل بدن و نمی‌رسیدند بیان برادرشوهر ببرن برسوننش مدرسه چون راهش دوره یکم پیاده بری سخته وقتی رفتن یکم بعدش به شوهرم زنگ زدن و گفتن که ما نمیرسیم بیایم خونه تو ببرش مدرسه (تاحالا پیش اومده بود که بگن‌شوهرم منم هیچوقت قبول نمیکرد چون حالش بد میشه وقتی ناهار بوخوره باید برادرشوهرمو ببره میگه اونطوری حالم بد میشه ) و این بار هم مثل همیشه قبول نکرد و گفت میدونید که من نمیتونم بعد ناهار ببرمش چون همیشه شوهرم مثلا ساعت ده دقیقه به یک میخاد بره سره کار یک ربع به ۱۲ غذاشو میخوره تا یکم دراز بکشه بعد بره سره کار همیشه میگه که باید دراز بکشم حالم بد میشه ناهارو خوردم پاشم برم این‌باره همینطوری شد و به مادر شوهرم گفت نمیتونم ببرم و مادرشوهرم خیلی ناراحت شد اومد خونه و شروع کرد ناراحتی کردم گریه کردن که من چقدر هواشو دارم فلان دلش از سنگه و اینا بنظرتون کار همسر من اینقدر ینی بد بوده؟

رابطه دو طرفه استاگر خانواده شوهرت مایه میزارن ،خب شما هم کمک کنیدشوهرت یه اسنپ می گرفت ،حالا یکروز ...

ن اخه یک روز نیست این درخواستو دارن اکثرا شوهر منم قبول نمیکنه متاسفانه 

شما منظورتون از مایه گذاشتن چیه

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

رابطه دو طرفه استاگر خانواده شوهرت مایه میزارن ،خب شما هم کمک کنیدشوهرت یه اسنپ می گرفت ،حالا یکروز ...

همارم با اسنپ گرفتن مشکلی نداشت میخواست خود همسرم با ماشینش ببره

ن اخه یک روز نیست این درخواستو دارن اکثرا شوهر منم قبول نمیکنه متاسفانه شما منظورتون از مایه گذاشتن ...

آنلاین شاپ از درامدش به شما قسمتی تعلق میگیره؟

برادرشوهرت را برای رفت و امد سرویسی کنند

آنلاین شاپ از درامدش به شما قسمتی تعلق میگیره؟برادرشوهرت را برای رفت و امد سرویسی کنند

ن عزیزم اصلا ربطی به ما نداره برا خودشونه من اگه کمکی بخان کمک میکنم اما هیچ درصدی نیست من رابطم باهاشون خداروشکر خوبه همسرم یکم 

ن عزیزم اصلا ربطی به ما نداره برا خودشونه من اگه کمکی بخان کمک میکنم اما هیچ درصدی نیست من رابطم باه ...

دیر بیان یا فلان کنن من غذا اینا براشون میزارم هواست هست