2777
2789
عنوان

دخترهمسایه

669 بازدید | 17 پست

دختر همسایه اومده خونم اون و دخترم کلاس اولن بعد پاکن عطری دخترمو جوری ک من نبینم برده توپ شیطونکش و برا دخنرم گذاشتع بنظرتون بگیرم بکم بیاره توپشو ببره.. 

الانم چون ارزش نداره چیزی نگم چون هر روز میاد تقریبا پر رو نشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه بچه مهربونی اتفاقا بگو برا ایند خوده بچه بهتره اونجوری که تو چیزی نگی متوجه اشتباهش نمیشه خیلی مهربون بهش بگو خاله این کاری که تو کردی اشتباهه این دفعه من اون پاکن بهت هدیه میدم ولی دوباره تکرارش نکن

خواسته دزدی نکرده باشه یه کار بچگونه کرده دعواش نکن گناه داره .اگه خواستی یه پاککن عطری بخر بهش بده بگو پاککن عطری دخترم رو بیار توپ نمیخواد پاککن خودش رو میخواد اینم براتو گرفتم 

لایک نکنید .توروخدا 
خوب بعد اومد اگه تکرار کردـیا کلا راش ندم.

یکم دقت به خرج بده زیر نظر بگیر معمولا یکبار بیشتر نیست تکرار کرد یه جوری به روش بیار همین بچه ها اصلا ذهنشون مثل بزرگا نیست متوجه کاری که میکنند نیستند نمیخواد با ذهنیت آدم بزرگ باهاشون رفتار کنی 

خواسته دزدی نکرده باشه یه کار بچگونه کرده دعواش نکن گناه داره .اگه خواستی یه پاککن عطری بخر بهش بده ...

ن دعوا نمیکنم.میخام متوجه بشه یواشکی چیزی بر ندارع پاک کن خدایی ارزش دعوا نداره خوشم نمیاد یواشکی چیزی برداره.. اونم بچس هنوز.. فقط جاش یه چیزی گذاشته😂

ن دعوا نمیکنم.میخام متوجه بشه یواشکی چیزی بر ندارع پاک کن خدایی ارزش دعوا نداره خوشم نمیاد یواشکی چی ...

معلومه خیلی دلش میخواسته پاککنه رو 🤣🤣🤣🤣

لایک نکنید .توروخدا 
معلومه خیلی دلش میخواسته پاککنه رو 🤣🤣🤣🤣

اره روز قبلش اومده بود هی بو میکشید و میگفت وای عجب بویی وای چقد خوشگله و... 

طفلک دخترم دلش نیومد یبار استفاده کنه از پاک کن های ساذش استفاده میکرد