2777
2789
عنوان

حقوق همسر

738 بازدید | 4 پست

سلام وقت تون بخیر

من یه تاپیک خوندم در رابطه با حقوق همسر و درامد ها و نظرات رو هم خوندم. همه میدونن تو تورم الان همه چی یه رویا شده . ولی من ب واسطه شغلم چیزای رو میبینم که همش با خودم میگم کدوم واقعی تره ... به طور مثال طلا ۶ بود کسی نمیخرید الان تقریبا ۲۰ هس همه میخرن😐 ماشین ۴۰۰_۵۰۰ بود نمیخریدن الان ۸۰۰ به بالاس میخرن مواد غذایی همین طور.. از یه طرف میگن نداریم بعدش میبینی واس همه چی صف کشیدن !!! اگه اینا ماها نیسیم پس کین؟

قصد جسارت یا توهین به هیچکسی رو ندارم و نداشتم .

موفق باشید🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره این سوال منم هست

تو فروشگاه ها میری میبینی ۳۰ تا ماکاراونی ۲۰ رب ۲۰ تن ماهی و چه میدونم از هر چیزی ... ب تعداد زیاد میگیرن .. خب اگه حقوق تون بالا نرفته یا منبع درامدی دیگه ای ندارید از کجا میارید !!! والا برنج کیسه ای ۷۰۰ بود همصف میبستن الان ۳تومن شده هم دوتا سه تا میبرن 😥😥

تو فروشگاه ها میری میبینی ۳۰ تا ماکاراونی ۲۰ رب ۲۰ تن ماهی و چه میدونم از هر چیزی ... ب تعداد زیاد ...

هولَن.میگن اگر الان نخریم چند وقت دیگه چند برابر میشه.اینجا همینه.

خوشبختی گاهی لذت عمیق از نداشته هاست.بیخود درخواست ندین.حوصله آدمیزادو ندارم.

2790
2778
2791
2779
2792