2777
عنوان

حقوق همسر

832 بازدید | 10 پست

سلام وقت تون بخیر

من یه تاپیک خوندم در رابطه با حقوق همسر و درامد ها و نظرات رو هم خوندم. همه میدونن تو تورم الان همه چی یه رویا شده . ولی من ب واسطه شغلم چیزای رو میبینم که همش با خودم میگم کدوم واقعی تره ... به طور مثال طلا ۶ بود کسی نمیخرید الان تقریبا ۲۰ هس همه میخرن😐 ماشین ۴۰۰_۵۰۰ بود نمیخریدن الان ۸۰۰ به بالاس میخرن مواد غذایی همین طور.. از یه طرف میگن نداریم بعدش میبینی واس همه چی صف کشیدن !!! اگه اینا ماها نیسیم پس کین؟

قصد جسارت یا توهین به هیچکسی رو ندارم و نداشتم .

موفق باشید🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره این سوال منم هست

تو فروشگاه ها میری میبینی ۳۰ تا ماکاراونی ۲۰ رب ۲۰ تن ماهی و چه میدونم از هر چیزی ... ب تعداد زیاد میگیرن .. خب اگه حقوق تون بالا نرفته یا منبع درامدی دیگه ای ندارید از کجا میارید !!! والا برنج کیسه ای ۷۰۰ بود همصف میبستن الان ۳تومن شده هم دوتا سه تا میبرن 😥😥

تو فروشگاه ها میری میبینی ۳۰ تا ماکاراونی ۲۰ رب ۲۰ تن ماهی و چه میدونم از هر چیزی ... ب تعداد زیاد ...

هولَن.میگن اگر الان نخریم چند وقت دیگه چند برابر میشه.اینجا همینه.

💖Sara💖

بخاطر نبود ثبات اقتصادی و حس امنیت مالی هستش.

من به چشم خودم دیدم طرف وام گرفته رفته همهشو مواد غذایی خریده انبار کرده برا مصرفشون

ما مال خداییم، آدم مال خدا رو صرف کسی دیگه نمیکنه:)🌿
بخاطر نبود ثبات اقتصادی و حس امنیت مالی هستش.من به چشم خودم دیدم طرف وام گرفته رفته همهشو مواد غذایی ...

درسته این هم میتونه باشه ان شا الله واس همه خیر و خوشی باشه 🙏

تو فروشگاه ها میری میبینی ۳۰ تا ماکاراونی ۲۰ رب ۲۰ تن ماهی و چه میدونم از هر چیزی ... ب تعداد زیاد ...

این از بیچارگیه مردم هستش که از ترس اینکه گرون تر نشه میرن تموم پولاشونو طلا و این چیزا میخرن که تورم بدبخت ترشون نکنه