2777
2789
عنوان

بيبي چك +عكس

| مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 37 پست
تروخدا برا منم دعا کن 

حتما عزيزم من خودم انتظار رو كشيدم و كاملا درك ميكنم

تاره يه سقط هم داشتم

ايشالله همين ماه ماماني واسه منن دعا كن مثبت شه ازمايشم

قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
من ۲۶ سیکل رفتم آز

من دفعه قبل روز موعد رفتم مشكوك شد يعني ٥٠بود الان نميخام باز مشكوك شه 

دورت چند روزس؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دفعه قبل روز موعد رفتم مشكوك شد يعني ٥٠بود الان نميخام باز مشكوك شه  دورت چند روزس؟

من ۲۸ -۲۹-۳۰

یکم‌نامنظمه

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
من ۲۸ -۲۹-۳۰ یکم‌نامنظمه

روز چند بيبيت مثبت شد؟

من ديروز زدم يه خط خيلييييي كمرنگ افتاد حالا اين دو سه روزه بزنم ببينم پرنگ ميشه ؟

روز چند بيبيت مثبت شد؟ من ديروز زدم يه خط خيلييييي كمرنگ افتاد حالا اين دو سه روزه بزنم ببينم پرنگ ...

۲۴ سیکل هاله انداخت

نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
روز چند بيبيت مثبت شد؟ من ديروز زدم يه خط خيلييييي كمرنگ افتاد حالا اين دو سه روزه بزنم ببينم پرنگ ...

هر دو روز پررنگ تر میشه

استارتر عزیزم شما بهمن ماه بیبی چکت مثبت شده فروردین هم مثبت شده.یعنی سقط شدن؟

خدانكنههههه

اون موقع هاله انداخته بود و پريود شدم فك كنم بيبي چك بمونه هالع ميندازه ولي امروز همون موقع افتاد و پرنگ تر هم شد

البته من پارسال هم قبل اينكه باردار شم ماه قبلش بيبي هاله انداخت و ماه بعد شدم فك كنم نشون امادگي

بچه ها من امروز هم بيبي چكم مثبت شد 🤗ايشالله شنبه ميرم ازمايش فقط سينه دردم بهتر شده

مباااارکه استاتر تیروییدت چنده؟؟؟

خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
نگران نباش عزیزدلم لک بینی خیلی طبیعیه😍به چیزا خوب فکر کن 

كمتر شد يه روز نصفي بود 

التماس دعا🙏🏻🙏🏻

مباااارکه استاتر تیروییدت چنده؟؟؟

الان سه ماهه كه تنظيم شكر خدا ميترسيدم تو بارداري باز بره بالا