golmari مدیر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 عنوان بيبي چك +عكس | مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 37 پست خانمها من ٢٨پري ام كلا ٣١روزم بيبي چك امروز گذاشتم اينجور شد كي برم ازمايش كه مشكوك نخاد بشه قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍 1397/02/04 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 تروخدا برا منم دعا کن حتما عزيزم من خودم انتظار رو كشيدم و كاملا درك ميكنمتاره يه سقط هم داشتمايشالله همين ماه ماماني واسه منن دعا كن مثبت شه ازمايشم قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 من ۲۶ سیکل رفتم آز من دفعه قبل روز موعد رفتم مشكوك شد يعني ٥٠بود الان نميخام باز مشكوك شه دورت چند روزس؟ قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
آناهیتا۱۳۷۱ عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 1883 من دفعه قبل روز موعد رفتم مشكوك شد يعني ٥٠بود الان نميخام باز مشكوك شه دورت چند روزس؟ من ۲۸ -۲۹-۳۰یکمنامنظمه نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 من ۲۸ -۲۹-۳۰ یکمنامنظمه روز چند بيبيت مثبت شد؟من ديروز زدم يه خط خيلييييي كمرنگ افتاد حالا اين دو سه روزه بزنم ببينم پرنگ ميشه ؟ قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
آناهیتا۱۳۷۱ عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 1883 روز چند بيبيت مثبت شد؟ من ديروز زدم يه خط خيلييييي كمرنگ افتاد حالا اين دو سه روزه بزنم ببينم پرنگ ... ۲۴ سیکل هاله انداخت نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
آناهیتا۱۳۷۱ عضویت: 1396/04/11 تعداد پست: 1883 روز چند بيبيت مثبت شد؟ من ديروز زدم يه خط خيلييييي كمرنگ افتاد حالا اين دو سه روزه بزنم ببينم پرنگ ... هر دو روز پررنگ تر میشه نمیدونم اگه به همسرم این رازو بگم ناراحت میشه یا خوشحال؟! ولی تازه وقتی عاشقش شدم که فهمیدم پدر بچم شده،الهی فدای جفتتون بشم فرشته های بی بال من
بهارناز7154 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2966 استارتر عزیزم شما بهمن ماه بیبی چکت مثبت شده فروردین هم مثبت شده.یعنی سقط شدن؟ 😍💞😚
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 استارتر عزیزم شما بهمن ماه بیبی چکت مثبت شده فروردین هم مثبت شده.یعنی سقط شدن؟ خدانكنهههههاون موقع هاله انداخته بود و پريود شدم فك كنم بيبي چك بمونه هالع ميندازه ولي امروز همون موقع افتاد و پرنگ تر هم شدالبته من پارسال هم قبل اينكه باردار شم ماه قبلش بيبي هاله انداخت و ماه بعد شدم فك كنم نشون امادگي قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
بهارناز7154 عضویت: 1396/09/05 تعداد پست: 2966 خدانكنههههه اون موقع هاله انداخته بود و پريود شدم فك كنم بيبي چك بمونه هالع ميندازه ولي امروز همون ... اهان.ببخشید من فکر کردم سقط شدن قبلیات 😍💞😚
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 بچه ها من امروز هم بيبي چكم مثبت شد 🤗ايشالله شنبه ميرم ازمايشفقط سينه دردم بهتر شده قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
فونیکس96 عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3062 بچه ها من امروز هم بيبي چكم مثبت شد 🤗ايشالله شنبه ميرم ازمايش فقط سينه دردم بهتر شده مباااارکه استاتر تیروییدت چنده؟؟؟ خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 مباااارکه استاتر تیروییدت چنده؟؟؟ افتادم به لك بيني واسم دعا كن😢 قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
فونیکس96 عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 3062 افتادم به لك بيني واسم دعا كن😢 نگران نباش عزیزدلم لک بینی خیلی طبیعیه😍به چیزا خوب فکر کن خیلی از ماها مدت ها پیش مردیم تو سکوتی که هیچوقت ، هیچکس ، هیچ جوره درکش نکرد ..!💜💜💜
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 نگران نباش عزیزدلم لک بینی خیلی طبیعیه😍به چیزا خوب فکر کن كمتر شد يه روز نصفي بود التماس دعا🙏🏻🙏🏻 قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 مباااارکه استاتر تیروییدت چنده؟؟؟ الان سه ماهه كه تنظيم شكر خدا ميترسيدم تو بارداري باز بره بالا قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍