golmari مدیر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 عنوان بيبي چك +عكس | مشاهده متن کامل بحث + 832 بازدید | 37 پست خانمها من ٢٨پري ام كلا ٣١روزم بيبي چك امروز گذاشتم اينجور شد كي برم ازمايش كه مشكوك نخاد بشه قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍 1397/02/04 | 11:06 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویا42 عضویت: 1395/09/26 تعداد پست: 2131 نمياد اههههههه وايسين اگه نيمد ظهر با نت گوشي شوهرم ميزارم مبارکههههه عزززیزمیادمه شوهرت مشکل مورفولوژی داشت..میشه بگی چی شد که حامله شدی؟شوهرمنم همین مشکلو داره...من خیلییییییییی ناامیدم ..وبه فکر میکرو هستمراهنماییم کنی ممنون میشم
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 مبارکههههه عزززیزم یادمه شوهرت مشکل مورفولوژی داشت..میشه بگی چی شد که حامله شدی؟ شوهرمنم همین مشکل ... رفتم دكتر گفت مشكلي نيس و سالمه خداروشكر من خودم زياد حساس بودم😂تحرك و تعداد هم عالي بود ولي مولتي ويتامين و اينا ميخورديم قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
رویا42 عضویت: 1395/09/26 تعداد پست: 2131 رفتم دكتر گفت مشكلي نيس و سالمه خداروشكر من خودم زياد حساس بودم😂 تحرك و تعداد هم عالي بود ولي مولت ... یعنی بعد از خوردن قرصا خوب شد؟فرصاشو میگی....شما مرکز ناباروری آزمایش دادین؟
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 یعنی بعد از خوردن قرصا خوب شد؟ فرصاشو میگی....شما مرکز ناباروری آزمایش دادین؟ نه عزيزم كلا سالم بود قرص هم دكتر بهش نداد گفت سالمه نه ازمايشگاه خصوصي داديمخودم بهش فرتيل ايد دادم البته خودمم خوردم قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 یعنی بعد از خوردن قرصا خوب شد؟ فرصاشو میگی....شما مرکز ناباروری آزمایش دادین؟ شايد ده تا دكتر رفتم همه گفتن تحرك و تعداد عاليييييييه و مورفو هم نرمال ولي باز من بهش خيلي رسيدم مورفو چنده مگه كه ميخاي اي وي اف كني؟ قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
رویا42 عضویت: 1395/09/26 تعداد پست: 2131 شايد ده تا دكتر رفتم همه گفتن تحرك و تعداد عاليييييييه و مورفو هم نرمال ولي باز من بهش خيلي رسيدم&nb ... 2 درصد نرمال دارهتحرک سریع هم ندارهتعدادم معمولی
golmari مدیر استارتر عضویت: 1396/11/28 تعداد پست: 4611 2 درصد نرمال داره تحرک سریع هم نداره تعدادم معمولی من تحرك ٧٠بود تعداد هم ٦٠ مورفو فقط يكم كم بود اونم ٦بود كه دكتر گفت نرمالبرو زير نظر يه ارولوژي دارو بده خودتم بهش برس ايشالله به زودي باردار ميشي نگران نباش قشنگترينم ،اميد زندگيم همه كسمممم پسرممم داره مياد😍
رویا42 عضویت: 1395/09/26 تعداد پست: 2131 من تحرك ٧٠بود تعداد هم ٦٠ مورفو فقط يكم كم بود اونم ٦بود كه دكتر گفت نرمال برو زير نظر يه ار ... دعا کن عزیزممممدیگه کم آوردم