2777
2789
وااای خدا خیرتون بده عزیزم،،از فردا میرم امتحانش میکنم،اگه یک ماه ی باره ک عالیه

عزیزم خیلی کم در میاد ولی من همونموقع با موچین برمیدارم چون وکس پوست رو شل میکنه بیشتر از این نمیتونم برم

کاربری دست سه تا دوسته👀💕

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

شیور صورت

افرادی که دنبال پر بودن یا خالی بودن لیوانن نکته ی اصلی رو از دست میدن،لیوان رو دوباره میشه پُرش کرد🥰🥰🥰من برخلاف بعضی کاربرا اصلا با ریپ شما مشکلی ندارم نظر مخالف دارین ریپ بزنین تا محترمانه بحث کنیم😘😘😘 برای همه تون احترام قائلم🫠❤️تو تاپیکای سرگرمی تگم کنین مرسی😍💕یه دختر مهربون ولی عصبی🤕عاشق پیشی هامممم💕پروفایل عکس چشم خودمه💖🙃متولد ۸۹🥲لینک ناشناسم:https://daigo.ir/secret/31510443820

ن ولا 🤣😂😂😂از،همون معمولیا

من عاشق راهههای آسونم،دوبار زدم خیلی خوب بود ولی حتی بابامم منو ترسوند گفت مثل مردا میشی ها،،،دیگه نزدم،،،کلا حوصله ارایشگاهو بندو این جیزا ندارم،ی راه راحت و تمیز دلم میخواد

ن جوش نزدم ..بعدم ژیلت تمیز بزن ..من یکی نگه میدارم واس صورت چند بار میزنم بعد میندازم میره

ی مدت بعد ژیلت خعععلی جوش زدم اما بعد دیدم ربطی ب اون نداره چون باز دارم جوش میزنم

منم🥲

همینکه داره درمیاد باموچین بردار،هر سه روز یه بار

اوایل کمی در دناکه بعدا درد نداره،نزار زیاد شه

ومیتونی برا دردش،بی حس کننده زایلاپی بگیری نیم ساعت قبلش بزنی لبت،بعد بی حسی،باموچین برداری قشنک بدون درد

خودم نخ و بعدش موچین...حسابی تمیزش می کنم..با اینکه قد یه پسر هجده ساله سبیل دارم😁😁😁😁

من دیگه حوصله نخ ندارم،،خیلی رو مخمه،،اخه بحث ی روز دو روز ک نیس خواهر😅

من عاشق راهههای آسونم،دوبار زدم خیلی خوب بود ولی حتی بابامم منو ترسوند گفت مثل مردا میشی ها،،،دیگه ن ...

سیبیلام و چونم با نخ 

ابروهاممبا موچین 

ما بقی ژیلت میکشم 😁😁😁😁

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

واقعاااا،شما راصی،میشه مدلشو بگین،،جوش نمیاره،سبز نمیکنه؟

نه نمیکنه 

راضیم خیلی خوبه برا من از اینه 

s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۱۱۱۹_۰۱۳۱۰۷_j5xm.jpg 

من‌آسمانِ‌پُر‌از‌اَبرهای‌دلگیرم:)✨               https://daigo.ir/secret/51794345533