2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا قشنک همه رو برمیداره،حتما موچینت خرابه،خودشم بعد یکسال اونقده سیبیلت کم میشه که نگوووو

ااا چ خوب،خدا خیرتون بده،،،آره موچینم حس میکنم خیلی تیزو خوش دست نیست،،،فردا امتحان میکنم با ی موچین جدید،،ممنونم عزیزم،،مشکلم حل شه دعاتون میکنم🤗

ااا چ خوب،خدا خیرتون بده،،،آره موچینم حس میکنم خیلی تیزو خوش دست نیست،،،فردا امتحان میکنم با ی موچین ...

خواهش میکنم،والا من آرایشگا نمیرم،هروق رفتم پشیمون شدم مگر مراسمها برم

باموچین که پزشک پوست بهم گف و بی حس کننده رم معرفی کرد

خدا اونم خیربده نزدیک۱۵ساله،خیلی راضیم،الان خیلی خیلی کم درمیاد،اوایل خیلی زیادبود،الان باماهی یه بار کارم را میفته

نه نمیکنه راضیم خیلی خوبه برا من از اینه s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۱۱۱۹_۰۱۳۱۰۷_j5xm.jpg

ممنونم عزیزم،خیلی از پارسال تو فکر شیور بودم ولی شنیده بودم سبز میکنه و نوک نوک در میاد مثل ریش مردا...این مارکو میرم ببینم چطوریه...خدا خیرتون بده

ممنونم عزیزم،خیلی از پارسال تو فکر شیور بودم ولی شنیده بودم سبز میکنه و نوک نوک در میاد مثل ریش مردا ...

نه بابا این عالیه من پوستم بشدت حساسه با هرچی میزنم جوش میزنه با این اصلا جوش نمیزنه🤦🏽‍♀️

سکوت

نه نمیکنه راضیم خیلی خوبه برا من از اینه s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۱۱۱۹_۰۱۳۱۰۷_j5xm.jpg

میگم شرمنده میشه مدلشو دقیق تر بگین،اینکه فرستادین مشخص نیس،،ممنون میشم

مشخصه که🤦🏽‍♀️همین عکسو به فروشنده نشون بدین میاره براتون

فدای دستات..مرررسی عزیزممم،،،الهی همیشه لبت خندون و دلت پر از شادی باشه،مرسی ک وقت گذاشته عزیزم🤗😘