2777
2789
عنوان

دمنوش نیوشا

1126 بازدید | 33 پست

سلام دوستان کسی از دمنوشای نیوشا استفاده کرده من پک 40 روزشو سفارش دادم برام بیارن میترسم جواب نده وزنم خیلی بالاس شوهرمم تحت فشار گزاشته منو ب نظرتون میتونم لاغر کنم باهاش یا ن کسی هست ک باهاش لاغر کرده باشه لطفا کمک کنید 

تعداد رای : 1
نظرسنجی
....
1
100%
....
0
0%

باید پای بندش کنی درواقع اونا کمکیه تو باید ورزشتو رژیمتو بگیری ...

من چاق نیستم بخاطر پهلوهام خوردم حس میکردم تو افسایدن نتیجه گرفتم

بعد ۸ سال انتظار...🤱...💕بالاخره گرفتمت بغلم فرشته کوچولوی نازنینم  خدایا شکرت💕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من امروز سفارش دادم یعنی جواب میده من وزنم بی نهایت بالاس 40 کیلو اضافه وزن دارم 😢😢😢

عزیزم شما چای سبز مصرف کن طول روز.  رژیم غذایی رو حتما رعایت کن.  ورزش حتما داشته باش.  صددرصد لاغر میشی.  دیگه دنبال قرص و دمتوش نباش

پـــــــول موخـــام😒
عزیزم شما چای سبز مصرف کن طول روز.  رژیم غذایی رو حتما رعایت کن.  ورزش حتما داشته باش.&nbs ...

من هر کاری بگید امتحان کردم جواب نداده الان مجبور شدم اینو گرفتم 

من سال 93 وزنم 59 کیلو بود.همه میگفتن تپل شدی.مخصوصا همسرم.

اراده کردم و یه رژیم گرفتم.شیرینی جات رو کلا گذاشتم کنار.حتی قند کنار چای رو.وعده های غذاییم رو نصف کردم.روزی دو الی سه لیوان چای سبز میخوردم.با روزی 1 ساعت پیاده روی اونم عصر.

رژیممو از اردیبهشت شروع کردم.تو مهرماه شدم 50 کیلو.خیلی لاغر شدم

خودتون اگه اراده کنی واقعا میتونی وزن کم کنی.فقط دمنوش تنها جواب نمیده.چند تا کار رو باید همزمان انجام بدی.

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

من هر کاری بگید امتحان کردم جواب نداده الان مجبور شدم اینو گرفتم 

حالا که گرفتین استفاده کن ایشالا که نتیجه میده.  ولی مگه میشه کسی با رژیمو ورزش لاغر نشه.  حتما تو خوردن رعایت نکردین

پـــــــول موخـــام😒

استفاده کردم طعمشون خوبه و باکیفیتن اما معجزه نمیکنن

من با دمنوش به کاهش وزن محسوسی نرسیدم

فقط رژیم و ورزش

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

البته چای سبز لاغر میکنه

ولی درکل معجزه نمیکنن

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

دمنوشا خیییلی کمک میکنه به لاغری اما کافی نیست

فقط کمک میکنه

مثلا یه دمنوش اشتها را کم میکنه،یکی متابولیسم رو بالا میبره،...

درکل لاغر شدن اراده میخواد والسلام

دوستت داریم امام مهربانی ها...
وای خدا دیگه خسته شدم رژیم یه ماه میگیرم بعد ول میکنم وزنم شده 135 سنم 22 دیگه دارم دیوونه میشم فک م ...

وای سنت کمه که حیفی.  اراده کن بزار بدنتم سالم باشه. یه دوست پیدا کن باهاش هرروز برو پیاده روی باشگاه.  من یکی از دوستام تپل بود هرروز باهاش میرفتم پیاده روی دوچرخه سواری باشگاه کلی لاغر کرد . فقط اراده کن 

پـــــــول موخـــام😒
وای سنت کمه که حیفی.  اراده کن بزار بدنتم سالم باشه. یه دوست پیدا کن باهاش هرروز برو پیاده روی ...

تازه یکساله ازدواج کردم مجرد بودم 90 بودم در عرض 2 سال شدم 135 

تو این شهر غریبیم بی شوهرم هیچ جا نمیرم