2777
2789
عنوان

دمنوش نیوشا

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 33 پست

فامیل ما استفاده میکرد خیلی راضی بود میگفت قبل غذا میخوردم به کل اشتهام کور میشد و از غذا بدم میومد.ولی خودم شخصا فقط با رژیم و ورزش کم میکنم الان هم تو رژیمم  اگه خیلی سختتون و اراده ندارین چرا عمل نمیکنید برای لاغری 

خدایا منو به آرزوی قلبیم برسون   
فامیل ما استفاده میکرد خیلی راضی بود میگفت قبل غذا میخوردم به کل اشتهام کور میشد و از غذا بدم میومد. ...

بعضی ها خیلی تعریف میکنن میگن لاغر شدیم با این دمنوشا ایشالله منم بتونم 

پوله عمل ندارم 😕

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر دوستم و خواهر شوهرش استفاده کردن و خیلی خوب نتیجه داد....ریزه خواری رو از بین میبره... چیزایی که آدم کم کم طی روز میخوره و اصلا به چشم نمیاد رو حذف میکنه و این باعث لاغری میشه....نگران نباش... استرس خودش باعث پرخوری میشه حالا که گرفتی از درون هم روی خودت کار کن با باور اینکه لاغر میشی ازش استفاده کن ایشالا نتیجه میگیری.

...
شوهر دوستم و خواهر شوهرش استفاده کردن و خیلی خوب نتیجه داد....ریزه خواری رو از بین میبره... چیزایی ک ...

ایشالله ک نتیجه بگیرم بعده ماه رمضون عروسی داریم اگه لاغر نشم اصلا نمیرم 

من امروز سفارش دادم یعنی جواب میده من وزنم بی نهایت بالاس 40 کیلو اضافه وزن دارم 😢😢😢

منم نتیجه گرفتم پ ۵ کیلو کم کردم ولی ادامه ندادم، عزیزم باید ادامه بدی ولی من پول نداشتم ،خیلی خوب بود من راضی بودم ، 

دوستش دارم .خییییییییییییییلی . الهی دست به خاکستر بزنه طلا بشه.

من مشاور دمنوش های نیوشا هستم.

نه به خاطر تبلیغ کار خودم که شما خریدتون رو انجام دادید.

ولی واقعا توی دوست و آشناهای خودم تمام کسانی که استفاده کردن فوق العاده راضی بودند.

دخترم همه ی دنیای منه  
من مشاور دمنوش های نیوشا هستم. نه به خاطر تبلیغ کار خودم که شما خریدتون رو انجام دادید. ولی واقعا ...

خوشبختم ایشالله ک رو من تاثییر داشته باشه من بی نهایت چاقم 

سلام واقعیت به مشاوره و دمنوشها خیلی ربط داره من به توصیه یکی از دوستان که اینجا سایت نیوشانت خانم همتی پور رو گذاشته بودن رفتم تحقیق کردم دیدم مدرک تحصیلیشون تغذیه است و مربی و مشاور برتر نیوشاست ، سایتشون هم معتبر بود و درگاه بانک داشت اما هیچکدوم از سایتها و نماینده ها مثل ایشون کار نمیکردن و ازشون دمنوش نیوشا رو خرید کردم خوشبختانه خیلی عالی جواب داد از اولشم صادقانه گفت تا 40 روز باید صبر کنی یه روزه لاغر نمیشی باید مدام تا آخر بخوری من با پک 80 روزه خانم همتی پورتونستم ۸کیلو کم‌کنم خیلی خوشحال و راضیم هر روز دعاش میکنم

شمارشون رو واستون میذارم 09125677634

سایتشونم که همون نیوشانت http://newshanet.com

وای خدا دیگه خسته شدم رژیم یه ماه میگیرم بعد ول میکنم وزنم شده 135 سنم 22 دیگه دارم دیوونه میشم فک م ...

شما مطمعنید مشکل دیگه ایی ندارید....یه دکتر تغذیه برو همه چیتو چک کنه تیروئید و ... 

آدم دوست داره خودش صد تا مریضی بگیره ، ولی یه تار مو از مامانش کم نشه.❤❤❤
نمیخام نا امیدت کنم ولی تو فامیل ما هرکی استفاده کرده بعد از یه مدت دوباره چاقیش  برگشته

سلام سلام به شما دوست عزیز هرکس با هر روشی وزن کم کنه حتی عمل جراحی اگر رعایت نکنه و پرخوری یا ریزه خواری داشته باشه وزنش برمیگرده این خیلی عادیه. نیوشا کمکت میکنه لاغر بشی بعدش دیگه به رعایت کردن بستگی داره. پس ما وقتی دنیا میاییم وزنمون خوبه پس تقصیر کیه که چاق میشیم؟ احتمالا نیوشا😁