2777
2789
عنوان

همسایه مجرد و روابط مشکوک 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 8202 بازدید | 214 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرده رفتارش چطوریه با شما؟گرم میگیره یا نه؟

راستش من تا میبینمش راهمو کج میکنم یا یه سلام سریع.

اون معمولا با لبخند سلام میکنه.

چندبارم احساس بدی بهش داشتم.

نمیدونم حسم درست بود یا نه.

مثلا یبار غروب موقع اومدن همسرم صدا در اومد 

من با تاپ و شورت بودم و آرایش و....

بدو بدو با دخترم رفتیم در و باز کردیم. 

خیلی اشتباه کردم.

بیشرف لامپ رو بررو واحدمون هم دایم میسوزه با اینکه مدیر ساختمون عوض نمیکنه و هربار شوهرم عوض کرده. تو تاریکی از چشمی هم ندیدم کیه در و باز کردم همسرم نبود. 

محکم درو بستم.

اصلا نپرسیدم چه مرگشم بود.

چندبار بعد از اون صبحها رسید شار ژ ماهیانه رو میاورد بده به من.

که من در و باز نمیکردم. 

چسبوند به در و میرفت.

نمیدونم هدفش چی بود 

این حجم از سر و صدا و رفت و آمدی که شما میگی ، مثل قهقهه ساعت سه نصفه شب چند مرد و داد یک زن، قطع به ...

با یکیشون صحبت کردم.

گفت ما دیدیم سالهاست کارشه اما چیزی نگفتیم چون همسایه روبه رومون نیست. 

اونا که ارمنی حرف میزنن این خانم از کجا میفهمه چی میگن؟ 😕

ای بابا صدا گربه میاد دیگه 

وسطاشم حرف میزنن نمیدونم قربون صدقه میرن یا فحش یا احساس خرسندی اما به زبون ارمنی 😅 

من جای شما بودم قطعا و حتما خونه رو عوض میکردم تاثیر تربیتی روی بچه هاتون یا بالاخره بقول خودتون شنیده صداهای زنهای      توسط همسرتون یا همین احساس ناامنی خودتون و اذیت ها و بدخواب های نصف شب اینا همه اینقدر دلایل محکمی هست که قید این صاحب خونه و خونه رو هرچقدر هم خوب باشه بزنید

من جای شما بودم قطعا و حتما خونه رو عوض میکردم تاثیر تربیتی روی بچه هاتون یا بالاخره بقول خودتون شنی ...

حرفتون رو قبول دارم واقعا. 

کاش برخی دوستان بجای گیر دادن الکی و مسخره کردن نگرانی منو متوجه میشدن 😐

فقط دنبال سوژه ان.

امسال هم میمونم امیدوارم خدا نظر کنه و بتونم برم جای بهتر. 

رچند اسباب کشی واقعا سخته با وجود دوتا بچه کوچیک و همش به همسرم میگفتم از اینجا نمیرم تا خونه بخریم. 

خیلی محله امون رو دوست دارم و با شرایط خوبی این خونه رو گرفتیم. 

اما دایم من از پشت خونه رو قفل و کلید میکنم.

نمیخوامم دل همسرمو بلرزونم و دایم بگم احساس ناامنی دارم.

خودم دارم سعی میکنم حواسمو جمع کنم.

البته ناگفته نماند در ظاهر خیلی موجه و آدم حسابی میاد.

ممکنه امثال ایشون هم زیاد در روز باهاشون مواجه بشیم که پشت پرده هزار و یک کار میکنن اما ما چون چیزی ازشون ندیدیم اینقدر واسمون کریه به چشم نمیان.

این آقا هم تا قبل از اینکه ما این مسایل رو ازش ببینیم خیلی در نظرمون محترم و متشخص میومد.و مطمعنا هرکس هم ایشون رو ببینه همین نظر رو داره

البته اینجور افراد معمولا با اهلش بیشتر هستن و کاری به دیگران ندارن اما‌ بازم خیلی مراقب خودتون و بچتون باشین اسباب کشی خیلی سخته مخصوصا با شرایط شما اما بنظرم ارزشش رو داره شاید دلیل اینکه صاحب خونه با شرایط خوب به شما خونه داده یکی اش همین همسایه نامناسب باشه که خیلی هم مهمه، آن شالله که خیره

شب همگی خوش.ممنونم بابت نظرات موافق و مخالف تمام دوستان.قطعا از تمام نظرات استفاده میکنم و عملی میکنم.

همچنین عنوان کردن ارمنی بودن ایشون هم باب تخریب قومیت یا دین و مذهب کسی نبود.

چون ارامنه بحث حجاب و صیغه و .... ندارن مطرح کردم. چون گفتم با پوشش ناجور میان و یا حرفاشون به زبون ارمنی بود خواستم متوجه بشن دوستان و هی سوال نکنن که بازم گیر دادن یه عده ☺

تو ایران با دامن کوتاه میان؟ نکنه شاه برگشته به من نمیگین 😐

وای،ترکیدم از خنده

خدایی با حال گفتی.

هنوزم دارم میخندم.

دلت شاد و لبت خندون خانمی

پسرم؛این نفس بی تو بعید است که تکرار شود.