2777
2789
عنوان

همسایه مجرد و روابط مشکوک 😥

| مشاهده متن کامل بحث + 8202 بازدید | 214 پست
واقعا متوجه ربطش نمیشید؟ پر واضحه 😏  واقعا در مورد این مساله باید توضیح بدم؟! یکی تحت این ع ...

عزیزم این بیماری ربطی به روابط ناصحیح نداره به تنهایی 

و اینکه ما نمیتونیم بریم تو زندگی دیگران ، بهداشت رو اموزش بدیم 

و اینکه احتمالا اون استخر الوده بوده و اب جا به جا نشده بوده 

با محبت و شجاعت تمام دروازه های دنیا برایت باز میشه 😍
چند بار هم گروهی اومدن خونش سر شب از بیرون اومدیم چندتا خانم با دامنای کوتاه و بی حجاب با کادو و... ...

تو ایران با دامن کوتاه میان؟

نکنه شاه برگشته به من نمیگین 😐

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه ما میخوایم با آقای ارمنی رابطه برقرار کنیم 🤔 آقا من نمیفمم ولش کن 😂😂

😂😂

میگن وقتی یکی انقد خودشو ول میکنه تو روابطش و کسی کارش نداره، مریضی میگیره.  بعد اون ویروسشو تو محیطی مثل استخر به یکی دیگه منتقل میکنه.

که خب بدشانسی اینی که ویروسو از استخر گرفته هم نشون میده چون اصولا ویروس تو محیط بیرون از بدن مدت زیادی زنده نمیمونه. نه همه ویروسا البته. هپاتیت با ظرف الوده هم منتقل میشه مثلا! 

مادر هستم و 
چند بار هم گروهی اومدن خونش سر شب از بیرون اومدیم چندتا خانم با دامنای کوتاه و بی حجاب با کادو و... ...

عزیزم ، چرا به پلیس اطلاع نمیدی این شرایط رو ؟ 

این دیگه روابطی که حتی نمیشه گفت صیغه هستن دو نفر 

و اینکه شما تو منطقه ارامنه زندگی میکنید تو تهران ؟ 

همون لحظه زنگ میزدی پلیس،هرکی هر کثافت کاری دلش میخواد تو حریم شخصی خودش میتونه انجام بده ولی قرار نیست با صدا و رفت و امد مزاحم بقیه بشه

این یه عرفه ک همه ی جای دنیا رعایت میشه،مسلمون و غیر مسلمونم نداره ،ایرانی و خارجی هم نداره

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید

شرایطت خیلی بده  من تجربه داشتم

واحد رو به روییمون اتاق خودشو همسرش کنار اتاق من بود تا ساعت 2 صبح صدا میومد

انقدرم خانواده خوبی بودن به مامانم یه جورایی فهموندم روش نشد بره بگه

خداروشکر بعد دوماه از اومدن ما،اونا اسباب کشی کردن همسایه جدید که اومده اتاق بچه هاش کنار اتاق منه راحت راحتم 

چه میدونم دوستمون اصرار دارن که ارمنیه. منم میگم حالا هر دینی داره داشته باشه. مایه ش یه تذکره و خلا ...

من اصلا نمیفهمم چرا شما به فرعیات گیر میدید.

گفتم ارمنی چون فارسی حرف نمیزنن.

حالا مسلمونا خودمون بدترن که. 

خوشتون میاد فقط یکی رو ناراحت کنید انگار.

خوبه شما هم باردارید چه حوصله دارید گیر بدید به یکی مثل من که حوصله ندارم تو ماه ۷ ام 😥

بچه ها من فقط یه صفحه خوندم 

کسایی ک میگن ب شما ربطی نداره هرکار میخوان یکنن 

ما تجربه اینو داشتیم واقعا خیلی ازار دهندس 

همسایه ما خانمی بود که همیشه با مردای مختلف میومد و میرفت 

کل اپارتمان انگشت نما شده بود , همش با مردای غریبه باید چشم تو چشم میشدیم واقعا انگار اتوبان بود , نصف شب صب ظهر همه در رفت و امد چون اسانسور کل ساختمان جلو در ما بود متاسفانه

خیلی ام حال بهم زنه ک بدونی دارن چیکار میکنن و .... 

بعد کسی ام جرات نداشت بگه بالا چشمت ابرويه , بخاطر شغلشون خیلی بد دهن و حاضر جواب بودن ! 

خلاصه ک بد چیزیه 

برم بقیشو بخونم 😒

نه اتفاقا من به دین و ایمان و مذهب و متاهل و مجردیش کاری ندارم.  ساختمان ما خلوته.  همسر ...

نی نی سایت همینه..هر کی یه چی مینویسه همه میخوان نصفش کنن...شما داری یه چیزی تعریف میکنی همه بهت تهمت میزنن فضولیو سرت تو کار دیگرانه..مگه میشه آدم نسبت به همسایه کناریش که این همه سر و صدا و ضایع بازی داره بی تفاوت باشه

خدای مهربونم دوستت دارم
عزیزم ، چرا به پلیس اطلاع نمیدی این شرایط رو ؟  این دیگه روابطی که حتی نمیشه گفت صیغه هستن دو ...

هنوز به دین مبین اسلام لبیک نگفته که صیغه کنه 3 ساعته داره میگه ارمنیه 😁😁

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.
تعجب می کنم که اصلا این موارد رو.مطرح می کنید. راه حل این قضیه مشخصه ، باید تذکر داده بشه.  رب ...

واقعا تذکر دادن واسمون سخته.

خدا میدونه منو و همسرم وقتی رو در رو میشیم باهاش جا اون خجالت میکشیم یا راهمون رو کج میکنیم. 

نمیدونم چرا تو تاپیکها با گفتن زندگی هرکس بخودش مربوطه وعیسی به دین خود موسی به دین خود وهزار حرف بیجا دیگه بحث رو عوض میکنین

درد استاتر جای دیگه اس.منظور رو متوجه بشین دنبال حاشیه نرین

بچه ها من فقط یه صفحه خوندم  کسایی ک میگن ب شما ربطی نداره هرکار میخوان یکنن  ما تجربه ا ...

چرا خوب به پلیس زنگ نمیزنید ؟ 

من اصلا نمیفهمم چرا شما به فرعیات گیر میدید. گفتم ارمنی چون فارسی حرف نمیزنن. حالا مسلمونا خودمون ...

استارتر فردا زنگ بزن پلیس اجتماعی و شرایط رو بگو.اونا بدون اینکه اون همساینون بفهمه کار شما بوده درستش میکنن

لطفا" برای مامانم که تو بستر بیماریه دعا کنید