2777
2789
عنوان

راز خوشمزه تر شدن ترشی کلم رو بگید

287 بازدید | 22 پست

من تابحال خودم نذاشتم میدادم مادر یا مادر شوهرم برام میذاشتن.

اما امسال مجبورم خودم انجامش بدم

چیکار کنم مثل ترشی های بیرون بشه

وزن شروع ۸۰ وزن فعلی ۷۷ وزن هدف ۶۵.

ادویه ترشی بزن

سبزی تازه ترشی بزن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول کلم خرد شده رو نمک بزن بزار یه گوشه بعد نیم ساعت داخل ظرف با سرکه بزار چند روز بمونه. رستورانی م ...

😍😍😋😋😋ممنون عزیزم

ادویه مخصوص داره؟

بله

تو سراشپز پاپیون اموزشش هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

اره سبزی ترشی چیا هستش

به سبزی فروش بگی خودش میده، نعنا و جعفری و اینا بود.

سیاه دونه هم یه کوچولو بریز.

ترشیای مامان من خیلی خوبه، اون میریزه.

مادرشوهر من خیلی از شور و ترشی مامانم خوشش میاد.

من همیشه، یه کم از ترشیجاتم پر میکنم میدم بهش.

حالا یه کاره اونروز میگه ، خریدش رو بکن، آماده کن با مادرت، بندازین و اماده شد بده به خواهرشوهرت، پولش رو بگیر.

گفتم والله من با نوزاد ازم ساخته نیست، ان شالله سال بعد

به سبزی فروش بگی خودش میده، نعنا و جعفری و اینا بود.سیاه دونه هم یه کوچولو بریز.ترشیای مامان من خیلی ...

😂😂😂😂

به سبزی فروش بگی خودش میده، نعنا و جعفری و اینا بود.سیاه دونه هم یه کوچولو بریز.ترشیای مامان من خیلی ...

مرسی عزیزدلم حتما همین کارو میکنم😍😍😍

عزیزم انشالله خدا مادرت برات نگه داره