2777
2789
عنوان

کی مثه منه؟؟؟؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 159 پست
همیشه وقتی جاییو نگاه میکنم یه مردو میبینم.با سر کچلو صورت کوچولو البته قبلن اینطور بود الان تغییر ک ...

😂😂😂😂یه روانشناس حتما برو

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به هرکی از خانوادم میگم میگن خیال کردی تورونمیشناسیم همچین چیزی باشه سکته میکنی ولی بخدا هست

درضمن خودتو یه دونه پسر داری چند سالشه ؟استارتر حتما برو پیش دعا نویس نزار رو مغزت نفوذ کنه

قسم میخورم میبینمش جن نیست مطمینم چون تا الان باید یه حرکتی نشون میداد از خودش این خیلی مهربونه بعضی ...

واي چه جالبه

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸

من هم یه مسئله ای دارم شب ها یهو از خواب پا میشم دنباله یکی میگردم نه این که پاشم تو خونه بگردم ها تو همون جا هی اینور و انور رو نگاه میکنم چند بار هم شده تا تو پذیرایی رفتم بعد یادم میافته جز خودم و شوهرم و بچه ام کسی نیست که تو خونموک

من باور. ارم،خودم يه زن مو زرد رو همش ميديدم كه راه ميرفت تو اتاق ها،به خانوادم گفتم باور نكردن،بعد ...

نه کسی اینو نمیبینه یه بار باهمسرم نشسته بودم اومد گفتم به همسرم اون مردو میبینی گفت نه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢

یا ابلفضل 

من میترسمممممم😢😢😢😢

من رفتم الفرار.

این تاپیکا چیه میزنید بخدا ادم رو چند روز توهم میگیره

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
دیه چیا دیدی؟ ای خدا زهره ترک شدم😨😨😢😢😢😢😢

ديگه به چشم نديدم اما اذيتم كردن صداشو شنيدم و ... چون خانم باردار هست نميگم

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸
شاید همزادت باشه. 

میشه همچین چیزی؟؟؟

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢