2777
2789
عنوان

کی مثه منه؟؟؟؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 159 پست
اصلا باهاش حرف نزن هرچی بهش محل بدی بیشتر سربسرت میزاره خوشت نیاد اجنه اگر مومن باشن اصلا هیچ گونه ا ...

اخه من یبار اینارو قسم دادم گفتم من شیعه ی علیم تو رو به قران محمد دست از سر منو خانوادم بردارین شب تو خوابم یه مرد هیکلیه گنده اومد گفت یبار دیگه قسم بدی همچین میزنمت فلج بشی نتونی از جات پاشی.اصلا شوخی بردار نیست

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آمین....اوایل میترسیدم اون موقع بچه بودم ولی الان دیگه نمیترسم

الان که کچل نیست و مو کاشته و خوشتیپ شده حتما ازت خواستگاری کرد بله بگی خیلی وقته دنبالته گناه داره.

عزیزم از شوخی گذشته به روانشناس مراجعه کن . این حالت اونم اینقدر طولانی اصلا طبیعی نیست و الان  زندگیتون مشکل نداره اما در بحرانهای زندگی به شما لطمه می زنه 

الان که کچل نیست و مو کاشته و خوشتیپ شده حتما ازت خواستگاری کرد بله بگی خیلی وقته دنبالته گناه داره. ...

خیلیا گقتن..ولی نمیتونم برم روانسناش...نمیدونم چیکار کنم

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
تو گروههای تلگرامی که روانشناس دارن و تا حدی مشاوره مجازی و رایگان می دن برو تا راهنماییت کنن

باشه ممندنم🙏🙏

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢