2777
2789
عنوان

کی مثه منه؟؟؟؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 159 پست
خب بعدش چکار کردی دوست عزیز😢😢😢😢

بعد ک دستو دهن پسرم کج شد مطمعن شدم خیالاتو توهم نیست هرشب قران میزاشتم بالای سرمون اخه تو خواب خیلی میترسوندنم.یه شب ک یادم رفت قران بزارم دیدم یه زنه اومد تو خوابم بهم گفت اسم من ماهیه جنم.اینا جن کافرن یبار پسرتو بردی حموم سرش ابو ریختی بسم الله نگفتی بخاطر همین اینا اومدن 

ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خب بعدش چکار کردی دوست عزیز😢😢😢😢

بعد ک دستو دهن پسرم کج شد مطمعن شدم خیالاتو توهم نیست هرشب قران میزاشتم بالای سرمون اخه تو خواب خیلی میترسوندنم.یه شب ک یادم رفت قران بزارم دیدم یه زنه اومد تو خوابم بهم گفت اسم من ماهیه جنم.اینا ن کافرن یبار پسرتو بردی حموم سرش ابو ریختی بسم الله نگفتی بخاطر همین اینا اومدن 

بعد ک دستو دهن پسرم کج شد مطمعن شدم خیالاتو توهم نیست هرشب قران میزاشتم بالای سرمون اخه تو خواب خیلی ...

وای خدای من😢😢😢😢😢😢

الان چطورین؟ چکار کردی یا این وضعیت؟

منه ترسو تنم میخاره ها😢😂😂😂😂

دیگه اشکم دراومد بغض کردم زدم زیر گریه.یه استاد دارم خیلی مومنه بهش گفتم یه دستور بهم داد انجامش دادم تموم شد خداروشکر راحت شدم

منم یکی بود تو خونم همش صندلیه میز ناهارخوریو در کابینتمو تکون میداد اسممو صدا میکرد.صدای پاهاشو میش ...

وای اون جن بوده ولی این خیلی مهربونه خوشحال باشم میبینم که داره میخنده ناراحت باشم اونم ناراحته

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
شوهرت چی بهت میگه؟ وقتی بهش میگی

میگه تو خونه موندی خل شدی پاشو بریم بیرون هوا ب کلت بخوره

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
وای اون جن بوده ولی این خیلی مهربونه خوشحال باشم میبینم که داره میخنده ناراحت باشم اونم ناراحته

به جز جن موجود دیگه ای نمیتونه باشه جونم و مطمعنا ضرر داره یدفه بهت خدای نکرده اسیب میزنه

به جز جن موجود دیگه ای نمیتونه باشه جونم و مطمعنا ضرر داره یدفه بهت خدای نکرده اسیب میزنه

ایشالا که همینجوری مهربون میمونه تا برم دعا نویسی چیزی پیداکنم

شاید واقعا خیالاته😕 لطفا برو پیش یه روانپزشک به خودت اهمیت بده😕

اخه وقتی که حتی از فکرمم عبور نمیکنه سرمو بلند میکنم میبینمش

اصلا باهاش حرف نزن هرچی بهش محل بدی بیشتر سربسرت میزاره خوشت نیاد اجنه اگر مومن باشن اصلا هیچ گونه اذیتی و جلب توجهی ندارن اگر کافر باشن اینکارارو میکنن یه بار بسم الله بگو ایت الکرسی بخون ببین چجوری خشن و عصبی میشه

ایشالا که همینجوری مهربون میمونه تا برم دعا نویسی چیزی پیداکنم

دعانویسو بیخیال شو عزیزم یه عالمه پول خرج میکنی اخرشم معلوم نیست جواب بده واقعا اگه دوست داری دیگه نبینیش بهت میگم چکار کنی اما اگه دوست داری پیشت بمونه ک دیگه....