دوستان من از وقتی یادم میاد همیشه یکیو پیش خودن حس میکنم......
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
من قبلا خیلی دختر شجاعی بودم خونه پدریم دستشویی تو حیاط تاریک راحت میرفتم.... الان وحشتناک ترسو شدم بدلیل اینکه خیلی علاقه به فیلم ترسناک داشتم خیلی نگاه میکردم.... صبحا وقتی شوهرم میره سرکار من خوابم همیشه خوابای ترسناک میبینم اصلا من همون لحظه ک میخوابم مثه یه فیلم سینمایی خواب دیدن من شروع میشه تا لحظه بیداری هم ترسناک هم خوب هم خانواده پشت سرهم.... خیلی ترسو شدم😕😕😕😕
فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢 درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
تا همیشه میرارن اونجا باشید؟غذا لباس اینا بهتون میدن ساکنین؟؟کدوم منطقه ای
نه غذا و اینا نمیدن..اره شب و روز اینجاییم...شهید باکری
برو مراكز بهداشت، روانشناس هست ، معرفي ميكنه به روانپزشك... توهم هاي ديداري... شنيداري ... ميتونن از ...
ممنون
منم یکی بود تو خونم همش صندلیه میز ناهارخوریو در کابینتمو تکون میداد اسممو صدا میکرد.صدای پاهاشو میشنیدم دیگه کم کم داشتم به عقلم شک میکردم تا اینکه دیدم پسرمم یه چیزی رو میبینه و جیغ میکشه خیلی عذاب میکشیدم اخه پسرم همش دو سالشه.حتی یبارم از ترس دهنش کج شد
ببیست سی سال بعدتم مثل این بیست سی سالی که گذشت میگذره و تمام... خوب باشیم
من این فیلم ترسناکای لعنتی منو به این روز انداختن.... هر شب تنهایی میدیدمشون اوایل ترسو نبودم ک، رو روانم تاثیر گذاشتن مثلا شبا تا صبح خوابم نمیبرد یه صدا از طبقه بالا میومد فک میکردم صدا از تو خونه اس از حمومه....فک کن یه لحظه خوابم ک میبرد منی ک اونقدر خوابم سنگین بود تا یه صدایی از طبقه بالا ( خونه های الانو ک میدونی چقد نازکه دیوارا) میومد از خواب میپریدم واقعا وحشتناک بود همش پامیشدم خونه رو چک میکردم میگشتم چیزی نبود باز میخوابیدم اصلا یه وضعی بود😢😢😢😢 ی بار دستشویی بودم تو روز همسایه بغلی شوهرش داشت فین میکرد منم تنها تو خونه صداش شبیه صدای وحشتناکی بود تو دسشویی زهره ترک شدم ده دقیقه اونجا موندم هی صدا زدمم فلانی (شوهرم) توییییی تورو خدا جواب بده قلبم اومده بود تو دهنم بعد اومدم بیرون همه جارو چک کردم 😂😂😂😉😂 اصلا یه وضعی بعد مامانم اومد ی هفته پیشم موند بالاخره من یه خواب راحت کردم اخه شبا بیدار بودم فقط روزا میخوابیدم و دیه ام فیلمارو نگاه نکردم😆