2777
2789
عنوان

کی مثه منه؟؟؟؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 159 پست
آمین....اوایل میترسیدم اون موقع بچه بودم ولی الان دیگه نمیترسم

چه جالبه ولي. تصورش جالبه ،البته چون نميترسي ميگم

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهاش حرفم میزنی. نزدیکتم میشه یا با فاصله ازت وایمیسه ؟؟؟؟؟

نه حرف نمیزنم..همیشه فاصله داره یبار خواستم برم سمتش غیب شد😐😐

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
خیالاته بابا 

نه عزيزم از اشناهامون پرسيدم ٢تا خواهرن يه مرد كچل هيكلي كه خيلي پرمو هست رو تو خونه و حمام ميبينن و طرف فقط بهشون نگاه ميكنه

🌼🌸الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ. وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ وَالْعَنْ أعْداءَهُم أجْمَعِینَ.🌼🌸
چه جالبه ولي. تصورش جالبه ،البته چون نميترسي ميگم

به هرکی از خانوادم میگم میگن خیال کردی تورونمیشناسیم همچین چیزی باشه سکته میکنی ولی بخدا هست

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
قطعا برو روانپزشك احتمال زياد مشكل داري

چه ربطی به مشکل داره امیدوارم حرفاش راست باشه. اما خوده خدا تو قرانم گفته غیره انسان چیزایه دیگه هم هستن . همون جن مصلن. هستش اما ماها نمیبینمشون. اگرم ببینیم به شکله حیوانو جکو جونورن. شاید ایشون واقعن میبیننش

خب نرو سمتش از دور باهاش حرف بزن ببین چرا همیشه دنبالته پیشته ببین چی میخواد خب.

حرف نمیزنه ..البته منم حرف نزدم باهاش...

به هرکی از خانوادم میگم میگن خیال کردی تورونمیشناسیم همچین چیزی باشه سکته میکنی ولی بخدا هست

من باور. ارم،خودم يه زن مو زرد رو همش ميديدم كه راه ميرفت تو اتاق ها،به خانوادم گفتم باور نكردن،بعد از من داداش و خواهرمم ديدنش،از طرفي كلي هم مورد هاي ديگه داشتم كه مطمعنم راسته و خيالات نيس

چه ربطی به مشکل داره امیدوارم حرفاش راست باشه. اما خوده خدا تو قرانم گفته غیره انسان چیزایه دیگه هم ...

قسم میخورم میبینمش جن نیست مطمینم چون تا الان باید یه حرکتی نشون میداد از خودش این خیلی مهربونه بعضی وقتا که ناراحتم میاد جلو چشمم مضلومانه نگاهم میکنه..فک کنم اونم ناراحت میشه