2777
2789
عنوان

کی مثه منه؟؟؟؟....

| مشاهده متن کامل بحث + 1141 بازدید | 159 پست
چه ربطی به مشکل داره امیدوارم حرفاش راست باشه. اما خوده خدا تو قرانم گفته غیره انسان چیزایه دیگه هم ...

همون خدا گفته تو همون قران كه موجود ديگه نميتونن به انسان نزديك بشن

اونا در دنياي خودشونن ما در دنياي خودمون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درضمن خودتو یه دونه پسر داری چند سالشه ؟استارتر حتما برو پیش دعا نویس نزار رو مغزت نفوذ کنه

پسرم۱۷ ماهشه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
استاتر عزیز کارت و حرفات خیلی زشته اینجا خانوما باردار هست یه درصد احتمال بده بترسن شما مدیون میشین

میدونم بخدا ولی کسی حرفامو باور نمیکنه

فلک در دفتر عشقم قلم زد 😢چ روزهای خوشی داشتم بهم زد😢الهی ای فلک چرخت نگردد😢که چرخت ارزویم را بهم زد😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😭😢                                                                     درد میکنه همه جای زندگیم😢الهی من بمیرم برای زندگیم😢
نه کسی اینو نمیبینه یه بار باهمسرم نشسته بودم اومد گفتم به همسرم اون مردو میبینی گفت نه

اَی خِدا 

نکن دختر شوهرتو دیوونه میکنی

خب باهاش حرف بزن ببین چی میخواد

چون بچه داری به هیچ عنوان این موضوع رو مطرح نکن.نترس.واکنشی نشون نده

نه کسی اینو نمیبینه یه بار باهمسرم نشسته بودم اومد گفتم به همسرم اون مردو میبینی گفت نه

عزیزم نماز میخونی؟

اخه شوهر خاهره من تا وقتی که نماز نمیخوند همش ازین چیزا میدید،حتی یه بار با پدرش میرن پیش یه شیخی که خیلی ادم خوبی بوده ،تا شوهر خاهرم وارد میشه مرده میترسه میگه بسم الله بعد پدرش میگه چیشد چرا اینجوری کردی میگه تا پسرت اومد تو چهار پنج نفرم باهاش بودن،الانم هر وقت نماز صبح بلند نشه ازین چیزا میبینه

🙏میشه برای حل مشکلم یه صلوات بفرستین🙏
ای بابا ... استارتر اینارو راست میگی جونه عمه خوشگلت؟😨😢😢😢😢😢

عمه خوشکل ندارم😂😂😂😂ولی راس میگن

میشه همچین چیزی؟؟؟

عاره من یه مدتیه تو  نت دنباله همچین چیزایی میگشتم چون خودتم گفتی وقتی ناراحت میشی ناراحت میشه. احتماله اینکه همزادت باشه هست. من تا یه ماه پیش فک میکردم همزاد یکیه شبیهه خوده ما. اما مطلب خوندم فک کنم از امام صادق گف انسان وقتی متولد میشه ممکنه تو دنیایه اجنه هم همزمان با اون جنی هم متولد بشه و یک فرشته یا ملک. اونا چون دقیقن تو یه ساعتو دقیقه و ثانیه متولد شدن میشن همزاده اون انسان. همیشه هم تو غمو ناراحتی انسان هستن منتها کسی نمیبینتشون. حتی کسی که بختش بسته شده ممکنه اون جن از جنسه خوده طرف نباشه و سره علاقه ای که داره به اون خانوم مانعه ازدواجش میشه

عزیزم نماز میخونی؟ اخه شوهر خاهره من تا وقتی که نماز نمیخوند همش ازین چیزا میدید،حتی یه بار با پدرش ...

نه نمیخونم

بخدا خیلی نامردین من چسبیدم به شوهرم زیر پتو رفتم تو این گرما میترسم سرمو بیارم بیرون بخدا اگه دروغ گفته باشید مدیون منید چون من روزا یه زن تنهام تو خونه تو شهر غریب 😨😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

عاره من یه مدتیه تو  نت دنباله همچین چیزایی میگشتم چون خودتم گفتی وقتی ناراحت میشی ناراحت میه. ...

جدی؟؟؟خوب خوبه که یعنی یه فرشته پیشمه و خدا لایقم دونسته