aila_mahan مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2177 عنوان نی نی سایت انرژی منفی 87 بازدید | 18 پست نی نی سایت چقد بد شده دیگه همه تایپکا انرژی منفیدعوا ،کتک کاری ،طلاق، بی پولی ،چشم و هم چشمی میبینی از صبح حالت خوبه ها میای نی نی سایت انقد تایپک انرژی منفی هست یهو حالت گرفته میشه دیگه تصمیم گرفتم هر تایپکی که مربوط به این چیزا باشه رو نخونم 🩷🌸 1404/08/27 | 10:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shamisa100 عضویت: 1398/12/20 تعداد پست: 4915 همه چی توجه کردنهشما به هر چیزی در این جهان توجه و فوکوس کنی از همون بیشتر میبینی پس هیچوقت از کسی یا چیزی دلگیر نشو مرا در واپسین روزها بیاد آور... صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 17412 بسیار موافقم، برا همین کم میام، مخصوصا که بعضی تاپیک بیماری میزنن، منم که همیشه دور از جون هممون، فوبیا دارم نسبت به بیماری، کلا انرژی منفی میگیرم
aila_mahan مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2177 خو نخون مگه چیه آخه میبینی موضوع تایپک یه چیز دیگه نوشتن ولی میری تو تایپک دو خط میخونی حالت گرفته میشه 🩷🌸
دختر_شمالی2 عضویت: 1401/11/22 تعداد پست: 3189 خو نخون مگه چیه بحث خوندن و نخوندن نیست. بحث اینه متوجه میشی چقدر جامعه ما خراب شده. چقدر وضع مالی ها بده. اینا حال ادمو بد میکنه. نه صرفا باز کردن و خوندن
aila_mahan مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2177 همه چی توجه کردنهشما به هر چیزی در این جهان توجه و فوکوس کنی از همون بیشتر میبینی پس هیچوقت از کسی ی ... من این چند روزه حالم خیلی خوبه خدارو شکر چون شکر گزاری روزانه رو شروع کردم همش حس میکنم انرژیای خوب میاد سمتم ولی میام نی نی سایت انگار انرژیش منفیه 🩷🌸
nazaniinan عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5504 آخه میبینی موضوع تایپک یه چیز دیگه نوشتن ولی میری تو تایپک دو خط میخونی حالت گرفته میشه آهان،این بدهیا طرف تاپیک زده که برو تاپیک قبلی منا بخون،رسما کفری میشم واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟
aila_mahan مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2177 بسیار موافقم، برا همین کم میام، مخصوصا که بعضی تاپیک بیماری میزنن، منم که همیشه دور از جون هممون، فو ... منم خیلی کم میام شاید هفته ای یه بار دیگه همین یه بارم که میام تصمیم گرفتم تایپکایی که راجع به این مسائله نخونم 🩷🌸
nazaniinan عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 5504 بحث خوندن و نخوندن نیست. بحث اینه متوجه میشی چقدر جامعه ما خراب شده. چقدر وضع مالی ها بده. اینا حال ... بروسلی را دوست داری؟ واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟
aila_mahan مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2177 بحث خوندن و نخوندن نیست. بحث اینه متوجه میشی چقدر جامعه ما خراب شده. چقدر وضع مالی ها بده. اینا حال ... بله دقیقا 👌🏻 🩷🌸
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 17412 منم خیلی کم میام شاید هفته ای یه بار دیگه همین یه بارم که میام تصمیم گرفتم تایپکایی که راجع به این م ... دقیقا منم اصلا تاپیک انرژی منفی نمیخونم، بسیار روم تاثیر میذاره
aila_mahan مدیر استارتر عضویت: 1400/10/27 تعداد پست: 2177 آهان،این بدهیا طرف تاپیک زده که برو تاپیک قبلی منا بخون،رسما کفری میشم آره الان ۱۰ دقیقه نیست که اومدم سایت کلا تایپک دعوا و...انگار انرژیم تحلیل رفت 🩷🌸