2777
2789
عنوان

نی نی سایت انرژی منفی

87 بازدید | 18 پست

نی نی سایت چقد بد شده دیگه همه تایپکا انرژی منفی

دعوا ،کتک کاری ،طلاق، بی پولی ،چشم و هم چشمی میبینی از صبح حالت خوبه ها میای نی نی سایت انقد تایپک انرژی منفی هست یهو حالت گرفته میشه دیگه تصمیم گرفتم هر تایپکی که مربوط به این چیزا باشه رو نخونم

🩷🌸

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه چی توجه کردنه

شما به هر چیزی در این جهان توجه و فوکوس کنی از همون بیشتر میبینی 

پس هیچوقت از کسی یا چیزی دلگیر نشو

مرا در واپسین روزها بیاد آور...                                                 صبح میشه این شب،باز میشه این در.. ای که مرا خوانده راه نشانم بده دعا کنید برام 🥲

همه چی توجه کردنهشما به هر چیزی در این جهان توجه و فوکوس کنی از همون بیشتر میبینی پس هیچوقت از کسی ی ...

من این چند روزه حالم خیلی خوبه خدارو شکر 

چون شکر گزاری روزانه رو شروع کردم همش حس میکنم انرژیای خوب میاد سمتم ولی میام نی نی سایت انگار انرژیش منفیه

🩷🌸

آخه میبینی موضوع تایپک یه چیز دیگه نوشتن ولی میری تو تایپک دو خط میخونی حالت گرفته میشه

آهان،این بده

یا طرف تاپیک زده که برو تاپیک قبلی منا بخون،رسما کفری میشم

واسه تو نمیرم واسه کی بمیرم؟؟

بسیار موافقم، برا همین کم میام، مخصوصا که بعضی تاپیک بیماری میزنن، منم که همیشه دور از جون هممون، فو ...

منم خیلی کم میام شاید هفته ای یه بار دیگه همین یه بارم که میام تصمیم گرفتم تایپکایی که راجع به این مسائله نخونم

🩷🌸