2777
2789
عنوان

نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 158 پست
متاسفانه تو این سایت عکس دادن خطای بزرگی اشنا هست قصد ندارم شناسایی شم ترجیح میدم اینجا ناشناس فعالی ...

عاو درسته ،

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

عاو درسته ،

یک کاربر عکس داده بودن گویا یک عده سو استفاده کردن 💔💔 سایت امنی نیست از هیچ جهت

رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋گزارش زدن امضا یعنی کوچیک ترین احترام به سلیقه برا بعضی ها تعریف نشده جالب خودشون رمان تو امضاشونه😂💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یک کاربر عکس داده بودن گویا یک عده سو استفاده کردن 💔💔 سایت امنی نیست از هیچ جهت

اره درسته عزیزم

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

اره بخدا ما ی فامیلی داشتیم خودش انقد قشنگ و با نمک بود ک نگووو و نپرس رقت بینیشو عمل کرد زشت شد خیل ...

به بعضیا نمیاد واقعا

من بعضی وقتا میگم برم دست ببرم تو صورتم بعد شب میخوابم صبح بیدار میشم پشیمون میشم میگم این کارا بمونه ۶۰ سالگیم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من نچرالم ولی بیرون اینقدر که همه عملو آرایش دایم کردن احساس زشتی میکنم،اصلانم دوست ندارم کاری کنم چ ...

خب وقتی زیبایین چرا خودتون رو با بقیه مقایسه میکنید.

زیبای نچرال به خودیه خود تو چشمه.

[QUOTE=401710710]خب وقتی زیبایین چرا خودتون رو با بقیه مقایسه میکنید. زیبای نچرال به خودیه خود تو چشمه.[/QUOTEخداییش بیرون می‌رید نمی بینید خانما چقدر همه قشنگ شدن ،میدونم اگه آرایش نکنن همه مثل همیم ولی خوب آدم حس بدی میگیره 

این نیز بگذرد...

[QUOTE=401710710]خب وقتی زیبایین چرا خودتون رو با بقیه مقایسه میکنید. زیبای نچرال به خودیه خود تو چش ...

نه من خودم آرایش میکنم فقط عمل ندارم که اونم نیاز ندارم.اره خب بدون آرایش باشی اونا بیشتر تو چشمن من منظورم دختر زیبای نچرالی بود که به خودش میرسه البته نه اینکه اغراق کنه

اگه چشات ریزن انجام نده

نیست درشته

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

به بعضیا نمیاد واقعامن بعضی وقتا میگم برم دست ببرم تو صورتم بعد شب میخوابم صبح بیدار میشم پشیمون میش ...

اره واقعا حیفه بخدا