2777
2789
عنوان

نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 158 پست
راضی هستی گلی😍✨

خدایا شکر 

بله

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ترجیح میدم با اکانتهای با پروفایل های خاص روبه رو نشم چون نمیتونم جلو خودمو بگیرم و فحاشی نکنم😐

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عمل و تزریقو اینا ندارم .آرایش میکنم.تو فکرمه یخورده از موهامو رنگ کنم حالا دو دلم نمیدونم چیکار کنم

ایول همین خوبه 

اره رنگ مو لازمه بعضی وقتاا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

نه اصلااا خیلی قشنگه بینیمولی من دوست نداشتم در این حدم طبیعی عمل کنه خیلی پیش میاد تو سرکارم بهم بگ ...

اینکه خوبه  همه فک میکنن بینی خودتو بعضیا پی همچین دکترایین اخرشم پیدا  نمیکنن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

نه بابا میترسم بد شه چند سال پیش میخاستم بینی عمل کنم دقیقه نود منصرف شدم

اها خوب کردی بعضیا عمل میکمن زشت میشن😑😂

اینکه خوبه همه فک میکنن بینی خودتو بعضیا پی همچین دکترایین اخرشم پیدا نمیکنن

اره انقدر دکتر زیاد شده برای این کارا اصلا خوبش پیدا نمیشه سخت پیدا میشه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اره انقدر دکتر زیاد شده برای این کارا اصلا خوبش پیدا نمیشه سخت پیدا میشه

اره بخدا ما ی فامیلی داشتیم خودش انقد قشنگ و با نمک بود ک نگووو و نپرس رقت بینیشو عمل کرد زشت شد خیلیییهااا

نچرالم و کوچک ترین عمل  انجام ندادم.. و زیباترین دختر به گفته اطرافیان که دیدن

در دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟هزاران چو لبنان و آن و این ...فدای یک خشت ایران زمین🌱🫀💫

نچرالم و کوچک ترین عمل انجام ندادم.. و زیباترین دختر به گفته اطرافیان که دیدن

عاوووو ببینمت!😂✨

پنجشنبه میخوام برم جشن تولد انشالله یه صفایی میدم

انشالله خوش باشی همیشه 🧡

عاوووو ببینمت!😂✨

متاسفانه تو این سایت عکس دادن خطای بزرگی اشنا هست قصد ندارم شناسایی شم ترجیح میدم اینجا ناشناس فعالیت کنم

در دنیای وحید شمسایی ها علی دایی باش🫂عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟هزاران چو لبنان و آن و این ...فدای یک خشت ایران زمین🌱🫀💫