2777
2789
عنوان

نچرال

| مشاهده متن کامل بحث + 1170 بازدید | 158 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نچرال بودن هم بد نیسولی نظر من اینه ادما ایراد های صورتشون رو رفع کنن این نظر منه . من خودم قبلا میگ ...

درسته ولی ن بیش از حد ک نشناسیشون 

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

خب بنظرم اینک نچرال باشی تا عمل خیلی فرق میکنه دیگ

فرقش انتخابه ن افتخار و پز عزیزم

یکی دوس داره عمل کنه یکی دوست نداره 

تو هر دو مورد هم چهره قشنگ دیده میشه 

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

فرقش انتخابه ن افتخار و پز عزیزمیکی دوس داره عمل کنه یکی دوست نداره تو هر دو مورد هم چهره قشنگ دیده ...

بعله درسته گلم  هرکسی نظری داره دیگ

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

بعله درسته گلم هرکسی نظری داره دیگ

💖💖

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

من هفت سال پیش فیلر زدم لبم یکساله هم اثرش رفت الان پاک پاکم

بسیار عالی

زیر ابروهام اومده موچین م گم شدهدیروز تازه رفتم موچین گرفتم در این حد نچرال خخخ

😂😂😂دمت گرم

یعنی الان بد شدی؟؟؟

نه اصلااا خیلی قشنگه بینیم

ولی من دوست نداشتم در این حدم طبیعی عمل کنه 

خیلی پیش میاد تو سرکارم بهم بگن خوش بحالت چقدر بینیت طبیعی خوشگله نیاز به عمل نداره😂😂😂

حالا خیلی غیر طبیعی دوست ندارم ولی در این حدم طبیعی نمیخواستم 

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏