2777
2789
راضی هستی گلی😍✨

خدایا شکر 

بله

💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉ما را مجال نه،که ببوسیم پای یار🥺😂🦶🏻🦶🏻🦶🏻من از دور بسیار خشک و جدی ،از نزدیک شوخ و صمیمی و از خیلی نزدیک بسیار بسیار غمگینم🥴🫠از خواب چو برخیزم ،اول تو به یاد آیی🐓

😍✨ راضی هستی یا بخاطرع مشکل مالی بخودت دست نزدی😂

نه بابا میترسم بد شه چند سال پیش میخاستم بینی عمل کنم دقیقه نود منصرف شدم 

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
S❤️M

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عمل و تزریقو اینا ندارم .آرایش میکنم.تو فکرمه یخورده از موهامو رنگ کنم حالا دو دلم نمیدونم چیکار کنم

ایول همین خوبه 

اره رنگ مو لازمه بعضی وقتاا

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

نه اصلااا خیلی قشنگه بینیمولی من دوست نداشتم در این حدم طبیعی عمل کنه خیلی پیش میاد تو سرکارم بهم بگ ...

اینکه خوبه  همه فک میکنن بینی خودتو بعضیا پی همچین دکترایین اخرشم پیدا  نمیکنن

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

اینکه خوبه همه فک میکنن بینی خودتو بعضیا پی همچین دکترایین اخرشم پیدا نمیکنن

اره انقدر دکتر زیاد شده برای این کارا اصلا خوبش پیدا نمیشه سخت پیدا میشه

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

اره انقدر دکتر زیاد شده برای این کارا اصلا خوبش پیدا نمیشه سخت پیدا میشه

اره بخدا ما ی فامیلی داشتیم خودش انقد قشنگ و با نمک بود ک نگووو و نپرس رقت بینیشو عمل کرد زشت شد خیلیییهااا

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

نچرالم و کوچک ترین عمل  انجام ندادم.. و زیباترین دختر به گفته اطرافیان که دیدن

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

عاوووو ببینمت!😂✨

متاسفانه تو این سایت عکس دادن خطای بزرگی اشنا هست قصد ندارم شناسایی شم ترجیح میدم اینجا ناشناس فعالیت کنم

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز