2777
2789
 عاو درسته ،

یک کاربر عکس داده بودن گویا یک عده سو استفاده کردن 💔💔 سایت امنی نیست از هیچ جهت

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره بخدا ما ی فامیلی داشتیم خودش انقد قشنگ و با نمک بود ک نگووو و نپرس رقت بینیشو عمل کرد زشت شد خیل ...

به بعضیا نمیاد واقعا

من بعضی وقتا میگم برم دست ببرم تو صورتم بعد شب میخوابم صبح بیدار میشم پشیمون میشم میگم این کارا بمونه ۶۰ سالگیم

عضو تاپیک رکورد سلامتی گروه پنج ستاره🌟🌟🌟🌟🌟 وزن اولیه ۹۲ وزن شروع با تاپیک ۸۹.۴۰۰ وزن جدید ۷۹.۱۵۰ وزن هدف ۷۵ من میتونم بزودی به وزن ایدآلم برسم👗💃🥰 لطفا اقایون درخواست ندن 🙏

من نچرالم ولی بیرون اینقدر که همه عملو آرایش دایم کردن احساس زشتی میکنم،اصلانم دوست ندارم کاری کنم چ ...

خب وقتی زیبایین چرا خودتون رو با بقیه مقایسه میکنید.

زیبای نچرال به خودیه خود تو چشمه.

[QUOTE=401710710]خب وقتی زیبایین چرا خودتون رو با بقیه مقایسه میکنید. زیبای نچرال به خودیه خود تو چشمه.[/QUOTEخداییش بیرون می‌رید نمی بینید خانما چقدر همه قشنگ شدن ،میدونم اگه آرایش نکنن همه مثل همیم ولی خوب آدم حس بدی میگیره 

این نیز بگذرد...

[QUOTE=401710710]خب وقتی زیبایین چرا خودتون رو با بقیه مقایسه میکنید. زیبای نچرال به خودیه خود تو چش ...

نه من خودم آرایش میکنم فقط عمل ندارم که اونم نیاز ندارم.اره خب بدون آرایش باشی اونا بیشتر تو چشمن من منظورم دختر زیبای نچرالی بود که به خودش میرسه البته نه اینکه اغراق کنه

اگه چشات ریزن انجام نده

نیست درشته

🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟

به بعضیا نمیاد واقعامن بعضی وقتا میگم برم دست ببرم تو صورتم بعد شب میخوابم صبح بیدار میشم پشیمون میش ...

اره واقعا حیفه بخدا

اللهم عجل لولیک الفرج🌱

2790
2778
2791
2779
2792