خواب دیدم مادرم با بدن سوخته از قبر در آمد آمد خونه بابام به بابام گفت مقصر تو بودی من سوختم چند ماهه دعا میکردم بیاد تو خوابم بهم بگه راسته بابام کشتش یا نه بلخره آمد تو خوابم بعد از 37سال تا حالا ندیده بودمش ولی سوخته دیدمش,
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم مادرم فوت شده روح و روانم طوری داغون شده که دیگه فقط با مرگ خودم درست میشه دیشب خوابش رو میدیدم صداش زدم مامان برگشت نگام کرد گفت تو کی هستی؟ گفتم من دخترم مامان گفت یه حسی بهت دارم ولی هیچ خاطره ای ازت ندارم بعدم سوار یه قطار شد و رفت بیدار شدم انقد گریه کردم که نگو امروز همش تو خودم بودم هر کی میدیدم میگفت چته
سلام عزیزم میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گواهینانه پایه دو و میگیرش براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهر (س) لطفا جوابم رو بدید عزیزم خیلی برام مهنه طبیعی با دارو باردار میشم چه موقع 😔