2777
2789
عنوان

وای از ترس دارم میمیرم

215 بازدید | 17 پست

خواب دیدم مادرم با بدن سوخته از قبر در آمد آمد خونه بابام به بابام گفت مقصر تو بودی من سوختم چند ماهه دعا میکردم بیاد تو خوابم بهم بگه راسته بابام کشتش یا نه بلخره آمد تو خوابم بعد از 37سال تا حالا ندیده بودمش ولی سوخته دیدمش,

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم مادرم فوت شده روح و روانم طوری داغون شده که دیگه فقط با مرگ خودم درست میشه دیشب خوابش رو میدیدم صداش زدم مامان برگشت نگام کرد گفت تو کی هستی؟ گفتم من دخترم مامان گفت یه حسی بهت دارم ولی هیچ خاطره ای ازت ندارم بعدم سوار یه قطار شد و رفت بیدار شدم انقد گریه کردم که نگو امروز همش تو خودم بودم هر کی میدیدم میگفت چته

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم مادرم فوت شده روح و روانم طوری داغون شده که دیگه فقط با مرگ خودم درست میشه دیشب خوابش رو میدیدم ...

خوبه که نشون میده مامانت از این دنیا دل کنده داره مسیر خودشو میره

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

سلام عزیزم میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گواهینانه پایه دو و میگیرش براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهر (س) لطفا جوابم رو بدید عزیزم خیلی برام مهنه طبیعی با دارو باردار میشم چه موقع 😔