2777
2789
عنوان

75کیلو ام

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 39 پست

تو اینستا  پیجهارو ببین که از وزن خیلی زیاد اومدن لاغر کردن فستینگ بگیر ریزه خواریت کمتر میشه و  باشگاه برو اونجا ادمهای زیادی هستن که رژیم دارن  زیاد به رژیمت فکر نکن خودتو سرگرم کاری کن خوردن یادت بره

وجود نداره ...در حد رویا ست برام ...این تنها راه کم کردن اون چند کیلو هست برام ...خندم میاد

خنده دار نی منم همیشه تو فکرشم بخدا کسی باشه این ایده رو بیاره خیلیا استقبال میکننن من خودم با کله میرم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چ جالب منم خیلی وقتا این اومده تو ذهنم‌😅ک ی جایی باشه مث کمپ بهت ب اندازه غذا و...بدن

من چن روزه دیگ از ۷

۸ شب هیچی نمیخورم‌تا فردا ۱۰صب 

وزن‌نکردم‌ ولی حس میکنم‌کم‌کزدم.

از ۱۰ ک میخورم  ولی رعایت میکنم پزخوری زیاد نمیکنم

من قدم۱۷۰ وزنم ۵۸/۵۰۰

مریض روانی شدم مدام رژیم میگیرم ومیشکنم یه روز پونصد کالری میخورم فرداش ۳۰۰۰ کالری 

میخوام بشم ۵۷ ولی همین یک ونیم برام شده رویا

شاید فکرکنید چه تغییری مگه میشه بااین وزن کرد ولی من ۵۷ بود به هزار بدبختی خودمو رسوندم ۶۸ پشیمون شدم وبه هزاران سختی دوباره کمش کردم حالا همون وزن قبلیمو میخوام من موندم ‌ترکای بدنم و یه مقدار چربی شکمی تا کامل نره بیخیال نمیشم

امروز خفه کردم خودمواینقد شیرینی و بستنی وغذا خوردم هی خدا

تو اینستا پیجهارو ببین که از وزن خیلی زیاد اومدن لاغر کردن فستینگ بگیر ریزه خواریت کمتر میشه و باش ...

باشگاه میرم ایروبیک میرم ناهار چون خودم مادرم کمتر سعی میکنم درست کنم که برا شب نمونه دلم بخواد بخورم ولی باز میشکنم هی

خنده دار نی منم همیشه تو فکرشم بخدا کسی باشه این ایده رو بیاره خیلیا استقبال میکننن من خودم با کله م ...

جالبه برام این فکر من ،دیگران هم بهش فکر کردن ...خدا رو چه دیدی شاید یه روزی کلینیک شبانه روزی رژیم درمانی دایر شد

خنده دار نی منم همیشه تو فکرشم بخدا کسی باشه این ایده رو بیاره خیلیا استقبال میکننن من خودم با کله م ...

اخه تا کی عزیزم نمیشه ک همیشه موند.نهایت باید برگردیم‌خونمون باز بعدچن وقت دوبار پرخوری شرو میشه

من بوده کلی وقت رعایت کردم ولی باز پرخوری کردم 

من هی شل کن سفت میکنم

الان تو سفت کنم🤣