2777
2789
عنوان

خواب دیدم توی دنیای موازی هستم ☹️

172 بازدید | 30 پست

توی یه خونه که شیشه های بزرگ داشت.میتونستی بیرون رو ببینی.بعضی خونه ها رو ابرها بود.بعد میتونستی از پنجره یه ابر رو بگیری دستت‌‌.خیلی باحال بود.بعد نمیدونم چجوری شد یهو خواستم یه گردنبند داشته باشم.یه گردنبند بزرگ طلایی رنگ اومد گذاشتم گردنم.اونجا سلطان بودم.☹️ یه دختر پولدار که هیچ غصه ای نداشت.عجب خوابی بودها.دوست داشتم بیشتر میدیدم.ولی از خواب پریدم.☹️ شمام از این خواب ها دیدین تا حالا؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا این دنیای موازی یکی از دنیاییه که توی یه بعد دیگست؟

عزیزم این دنیا خیلیی بزرگه خداوند بی نهایت دنیا های دیگخ با ابعاد دیگه آفریده درسته تو بعد های دیگه  انسان فراتر از زمان مکان میشه 

اینی که میگی چی هست؟سفر به عالم دیگه؟

ببین گلم ما همین الانش هم می تونیم به عوالم دیگه سفر کنیم اما ن با دستگاه ماشین این چیزا چون کلن خدا تو قرآن گفته هیچکس نمی تونه از زمین خارج بشه مگر یه نیرو قدرتمند که اون نیرو نیرو خدا و روح فرشتگان هستن 

بعد از آسمان ها ۷ آسمان با ابعاد مختلف وجود داره ما تو عالم ناسوت کم انرژی هستیم و تو بعد مکان زمان گیر کردیم وقتی تو روحت ارتقا پیدا کنه می تونی به عوالم دیگه سفر کنی 

خیلی دوست دارم بدونم این عالم کدوم بود.

تو میدونی چرا تو خواب انسان همه جا میره چیزایی میبینه که تا خالا ندیده یا رویایی عجیب میبینه ؟؟ میدونی چرا چون روحت توانایی داره تو خواب برای چند لحظه به دنیا بیرون متصل بشه مرزها زمان مکان بشکنه و وارد ابعاد بالاتر بشه 

تو فیلم دکتر استرنج نشون میده یارو تو خواب خودشو تو دنیای موازی میبینه

اون فیلما در اصل واقعیت ولی فهمیدی چرا رفت تودنیا موازی ؟ چون روحش ارتقا داد حالا اینا به اسم مدیتشن یوگا به خورد مردم میدن ولی قرآن هزاران سال پیش خدا بهمون گفت تو با من باش این دنیا میشه مشت تو مثل امثال بهجت 

تو میدونی چرا تو خواب انسان همه جا میره چیزایی میبینه که تا خالا ندیده یا رویایی عجیب میبینه ؟؟ میدو ...

انقد تعبیرهای مختلف وجود داره ادم نمیدونه کدوم خوابه واقعیه کدوم الکیه.مثلا میگن غذات سنگین بوده یا خواب بعدازظهر تعبیر نداره