2777
2789
عنوان

خواب دیدم توی دنیای موازی هستم ☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست
انقد تعبیرهای مختلف وجود داره ادم نمیدونه کدوم خوابه واقعیه کدوم الکیه.مثلا میگن غذات سنگین بوده یا ...

ن عزیزم بیا من بهت بگم روح تو از خداست هرچی که میبینی مطمهن باش به خاطر اینکه آدم تو عالم خواب روح مدتی از بدن فاصله میگیره ولی هرچی میبنی بخشی از ادراک روح تو که وارد عوالم دیگه میشه 

اون فیلما در اصل واقعیت ولی فهمیدی چرا رفت تودنیا موازی ؟ چون روحش ارتقا داد حالا اینا به اسم مدیتشن ...

در اصل اونا با قدرت جادو این کارارو میکردن

ولی خب ما جادو رو از یه جهت دیگه میبینیم مثلا طرف با جن ارتباط میگیره 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ن عزیزم بیا من بهت بگم روح تو از خداست هرچی که میبینی مطمهن باش به خاطر اینکه آدم تو عالم خواب روح م ...

اره قبول دارم موقع خواب روح ادم از بعد زمان و مکان خارج میشه.ولی میگم تشخیصش سخته برام بین خوابهایی که میبینم کدومش توهمه کدومش واقعیه

در اصل اونا با قدرت جادو این کارارو میکردنولی خب ما جادو رو از یه جهت دیگه میبینیم مثلا طرف با جن ار ...

ن عزیزم تو هیچ وقت با جادو نمی تونی وارد عالم ملکوت بشی خداوند بعد تولد حضرت محمد درهای آسمون بست به روی اجنه فقط آدم با اجنه می تونه وارد عالم نار بشه تنها راهش نماز خوندن قرآن انجام کار خوب دوری از گناه مثل بهجت که طی الارض داشت یا موت اختیاری 

اره قبول دارم موقع خواب روح ادم از بعد زمان و مکان خارج میشه.ولی میگم تشخیصش سخته برام بین خوابهایی ...

همش واقعیته ولی تو ابعاد مختلف خوابا بد به خاطر سقوط روح به عالم نار و اجنه پست و خواب های خوب به خاطر ارتقا پیدا کردن روح به عوالم دیگه است 

خواب هایی که به آدم حس ترس میده به خاطر سرگردانی روح تو عوالم بد مثل اون زندگی پس از زندگی که گفت خودکشی کردم ۱۰۰۰ سال داشتم تو صحرا پیاده روی میکردم که انتها نداشت 

ن عزیزم بیا من بهت بگم روح تو از خداست هرچی که میبینی مطمهن باش به خاطر اینکه آدم تو عالم خواب روح م ...

میشه بیشتر در مورد ارتقای روح بگی؟ 

زندگی را دوست دارم نه در قفس. عشق را دوستدارم نه در هوس. تو را دوست دارم تا آخرین نفس 🦋

میشه بیشتر در مورد ارتقای روح بگی؟

ببین عزیزم خواه یا ناخواه تنها راه ارتقا روح فقط با خدا بودنه ما سه عالم داریم 

عالم ملکوت 

نار 

ناسوت 

ملکوت که عوالم خدا و خوبیاست عالم نار عالم موجودات پست و بد و عالم ناسوت عالم کم انرژی خودمونه روح ما تو این عالم گیر افتاده تو جسم اگه با خدا باشی نماز بخونی انسان خوبی باشی نفست از گناه دور نگه داری این انرژی ناسوتی شروع میکنه به ارتقا پیدا کردن تا جایی که میشه عالم و از بعد دنیای رها پیدا میکنی مثل بهجت ولی اگه مدیتشن اینا کار کنی و از دستت بره وارد عالم نار میشی و اجنه موجودات ارگانیک دعوت میکنی و وارد انرژی بد و موجودات بد به زندگیت راه پیدا می‌کنن تنها راه ارتقا راه خوب بودن با خدا بودنه اگه انسان نماز بخونه کمک بقیه کنه از همه گناها دوری کنه خودشو برای خدا خالص کنه روحش به همه چی دست پیدا میکنه 

ببین عزیزم خواه یا ناخواه تنها راه ارتقا روح فقط با خدا بودنه ما سه عالم داریم عالم ملکوت نار ناسوت ...

خیلی ممنون عزیزم ❤️من تا جایی که میتونم میخام از گناه دوری کنم مخصوصا غیبت کردن تا انرژی به زندگیم از بین نره. من یه بار یه کار خوب کوچولو کردم تقریبا ساعتای 12شب اینا بود همون شب یه خواب خیلی خوب و پر از انرژی خوب دیدم که هنوز حسی که تو اون خواب داشتم با فکر کردن بهش حس میکنم

زندگی را دوست دارم نه در قفس. عشق را دوستدارم نه در هوس. تو را دوست دارم تا آخرین نفس 🦋

خیلی ممنون عزیزم ❤️من تا جایی که میتونم میخام از گناه دوری کنم مخصوصا غیبت کردن تا انرژی به زندگیم ا ...

خواهش میکنم گلم ❤️بهترین کار دنیا میکنی هیچی به اندازه دور ی از گناه و وصل شدن به خدا نمی تونه انسان در آرامش نگه داره اون خواب به خاطر کار خوبی که کردی باعث شده خداوند گناهانتو ببخشه و دعای و انرژی اون کار روحتو برای لحظه ای از عالم ماده خارج کرده و بخشی از پاداشو دیدی مطمعن باش اگه این راهو ادامه بدی به معنا واقعی بهشت با چشمات خواهی دید