2777
2789

لعنت به دندون عقل

منم همینجورم

زد دندون کناریشو خراب کرد و خودش درنیومد

کامل کجه

الان رفته تو لپم لپمو زخم کرده و داره جا باز میکنه.منم میترسم ازدندون پزشکی😭

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه نمیترسی برو

فکرنمیکنم خیلی وحشتناک باشه

ولی خب من فوبیا دارم☹

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

من رفتم جراحی کردم دوتا پایینیا نهفته بودن کناریشونم خراب کرده بودن بعد جراحی دو سه روز خوابیدم و فقط سوپ میخوردم موقع جراحی که درد اصلا نمیفهمی بعدشم باید مسکن خورد من بیست روز فاصله دادم اون یکیم جراحی کردم کناریشونم عصب کشی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
لعنت به دندون عقل منم همینجورم زد دندون کناریشو خراب کرد و خودش درنیومد کامل کجه الان رفته تو لپ ...

وای خدا،واسه منم اینجوریه😭😭😭

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
در حد مرگ از دندونپزشکی میترسم

وای خدا

پس حتما یکی  که بهت آرامش میده رو ببر با خودت.

شاید باورت نشه من منتظر موندم با عشقم ازدواج کنم بعد بااون برم دندونپزشکی😄

دوماه هستش درگیر دندونا هستم عقلو جراحی میکنم کناریشم عصب کشی پدرم دراومد والا من میخواستم اقدام کنم گفتم اول قشنگ دندونامو تموم کنم بعدش اقدام

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد