2777
2789
عنوان

دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 65 پست
نصفه دراومده،کجه

عزیزم منم ترسوبودم ولی یه دندون عقلم کاملانهفته بودیکیشم نصفه بودانقدرقشنگ دمترجراحی کرداصلامتوجه نشدم به فاصله یک هفته اصلادودقیقه طول کشیدبعدش داروداداصلادردنداشتم فقط یکم ورم داشت صورتم که باکیسه گرم وسردخوب شد بستنی هم بخوری عالیه نترسدعزیزم

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم ٢٧هستم  ولي إز دندون عقل خبري نيس انگار هنوز عقلم كامل نشده😁😁

ان شاءالله که نداریش😊

بعضیا ندارن

وای کاش منم سمت راستم هیچوقت درنیاد

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
عزیزم منم ترسوبودم ولی یه دندون عقلم کاملانهفته بودیکیشم نصفه بودانقدرقشنگ دمترجراحی کرداصلامتوجه نش ...

اصفهان نیستی گلم؟

دکترتو معرفی کنی بهمون😊

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!
عزیزم منم ترسوبودم ولی یه دندون عقلم کاملانهفته بودیکیشم نصفه بودانقدرقشنگ دمترجراحی کرداصلامتوجه نش ...

بستنی بعدشو هستم😋

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍

راستی یه چیزی بگم

شاید بهم حمله بشه ولی میگم😁

با نهایت احترامی که برای خانومای محترم پزشک و دندونپزشک قاءلم و ان شاءالله خودمم به جمعشون خواهم پیوست،باید بگم که واسه جراحی دندون عقل بهتره بری پیش دنداپزشک آقا😊

چندوقت بود فکموکه فشارمیدادم دردمیکرد وقتی دندون عقلموکشیدم دیگه درد ندارم 

دقیقا منم فکمو که فشار میدم دردش بیشتر میشه

اصفهان نیستی گلم؟ دکترتو معرفی کنی بهمون😊

بعله اصفهانی ام اما نه خوده اصفهان کیلینیک اطراف اصفهان اسم دکتربیگدلی بود .شمابگوکجااصفهانی تابگم

خداجونی مچکرم که یه نی نی گذاشتی تودلم خودت هواشو داشته باش😍😍😍
راستی یه چیزی بگم شاید بهم حمله بشه ولی میگم😁 با نهایت احترامی که برای خانومای محترم پزشک و دندون ...

😂😂😂😂😂😂