2777
2789
عنوان

دندون عقل

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 65 پست
وای خدا پس حتما یکی  که بهت آرامش میده رو ببر با خودت. شاید باورت نشه من منتظر موندم با عشقم ...

عززززیزم

با همسرم میرم

😍تو قرار دل بی قرار من و بابایی،روشا جانم😍
تو چه سني در مياد دندون عقل؟؟

من ۲۷ سالمه

از پارسال داره زور میزنه دربیاد.

دوتا بالا و پایین سمت چپ

سمت راستمم فعلا خبری نیست ازش

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من ۲۷ سالمه از پارسال داره زور میزنه دربیاد. دوتا بالا و پایین سمت چپ سمت راستمم فعلا خبری نیست ا ...

واسه منم چند ساله داره زور میزنه دربیاد ولی زورش نمیرسه

عززززیزم با همسرم میرم

عالیه

اینجوری کمتر میترسی😊

امیدوارم زودی خوب خوب شی💕😘

آنچه را عاشقانه دوست میداری بیاب و بگذار تو را بکشد/بگذار غرقت کند در آنچه که هستی/بگذار بر شانه هایت بچسبد/سنگینت کند/بگذار تو را بکشد و تمامت را ببلعد/زیرا هرچیزی تو را خواهد کشت/دیر یا زود/اما چه بهتر که آنچه دوستش میداری بکشدت!!

درد نداره برین انجام بدین بعدش درد داره دوسه روز اونم دیگه با مسکن و اینا قابل حله عصب کشیا پدر منو دراوردن تا جراحی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
من ۲۷ سالمه از پارسال داره زور میزنه دربیاد. دوتا بالا و پایین سمت چپ سمت راستمم فعلا خبری نیست ا ...

منم ٢٧هستم 

ولي إز دندون عقل خبري نيس

انگار هنوز عقلم كامل نشده😁😁

درد نداره برین انجام بدین بعدش درد داره دوسه روز اونم دیگه با مسکن و اینا قابل حله عصب کشیا پدر منو ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭