2777
2789

بعد اطراف ما معتقدن شغل بدردنخوریه و درآمدش داغونه😐

من با اونا موافقه نیستم اصلا،ولی تو این سایت هم برعکس خیلی فکر میکنن کارمندی خوبه و کلا انگار بهترین شغل واسه خودشون یا همسر آیندشون رو کارمندی میبینن 

یعنی نه به اونا نه به اینا 🤔🥲

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سطح زندگی آدما باهم فکر میکنهسقف آرزوهای یکی میتونه کف آرزوهای یکی دیگه باشه

اره درسته 👌

اللهم عجل لولیک الفرج🥲💚الحمدلله کما هو اهله،خدایا شکرت به اندازه ای که سزاوارشی(:                                                                     امروز ۱۴۰۴/۱/۲ ،فهمیدم خدا حاجتمو داده،خواستم بگم هیچوقت از رحمت خدا ناامید نشین،علارغم تمام گناهامون اون بخشنده ترینه...پس همیشه دعا کنید و زیاد هم ازش بخواید اون که بی نیازه ،خوششم میاد زیاد بخواین(:

کلا اینجا چیزهای عجیب زیاد میبینی که بر خلاف دوروبریای خودمونه تو واقعیت

من اینجا از این برگام ریختع چقدر تفکر قدیمی و مادربزرگی زیاده😑ادم توش میمونه اصلا درصورتیکه تو زندگی واقعی فکر میکنی نسل این ادمها منقرض شده

چون واقعا خوبهتایم کاری کمکار راحتامنیت شغلی بالاحقوقشم بد نیس

حقوقش چقدره ؟

والا من خودمم احتمالا کارمندی بشم ولی خانواده ما کار بدردنخوری میبیننش😐خصوصاااا برا مرد 

برای اقا نه

برای خانم خوبه فکر کنم چون صبح تا ظهره و میتونه در کنارش به بچه و کارای خونه هم برسه تاحدودی و فرسودگی کمتری داره

البته هر کارمندی هم خوب نیست بستگی ب نوع اداره داره

کلا نظرم اینه خانم شغلش باید سبک باشه تا سلامتی، طراوت و شادابیش از بین نره 

نه بابا کارمندی اگه بی ارزش بود که اینقدر ثبت‌نام نمی‌کردند 

برای همین آموزش و پرورش که کمترین حقوق رو داره ۶۵۰ هزار نفر ثبت‌نام کردند

زیر ۲۰ سال ریپلای نکنه مرسی🙂